Hi-Fijne Feestdagen: Synergistic Research Purple Fuses van Kemp Elektroniks

Redactie Hifi.nl | 05 januari 2022 | Kemp Elektroniks

Uiteraard ook aandacht voor accessoires tijdens de Hi-Fijne Feestdagen acties, met vandaag de Purple Fuses van Synergistic Research, via Kemp Elektroniks.

Synergistic Research Purple Fuses

"Vandaag de dag is het volkomen duidelijk onder audio en video liefhebbers dat het simpelweg noodzakelijk is betere zekeringen dan standaard te gebruiken om het onderste uit de kan te krijgen uit elk A/V-systeem," zegt Ronald Kemp. "Alle stroom in uw apparatuur loopt immers door de zekering(en). Als u op zoek bent naar de allerbeste zekeringen, kunt u ophouden met zoeken: u heeft ze zojuist gevonden: de Purple Fuses!"

"Er is simpelweg geen enkele tweak of upgrade in deze prijsklasse (en veel hoger) die zo'n enorm effect heeft als het simpelweg vervangen van de standaard aanwezige zekering door een Purple Fuse. Het lijkt misschien veel geld voor een zekering, maar de waarde, vergeleken met andere tweaks, gaat hier gemakkelijk overheen, tot zelfs wel duizend euro aan toe. Hierdoor is de prijs-prestatieverhouding van de Purple Fuse simpelweg onverslaanbaar. Het mag misschien afgezaagd klinken als wordt beweerd dat elke nieuwe generatie zekeringen van Synergistic Research weer de grootste stap voorwaarts in prestaties is, maar nu is er gewoon geen ruimte voor discussie: het is gewoon een feit. Diverse ervaren beta-testers bevestigden dat de enorme sprong voorwaarts van Orange naar Purple veel groter is dan de -al grote- sprong van Blue naar Orange. Dit zegt veel over het effect dat deze Purple Fuse zal hebben op uw systeem."

"Ondanks het feit dat de Orange een zeer goede zekering is, munt de Purple werkelijk uit in een schoon muzikaal timbre en het weergeven van de fijnste details. Waar de Orange aangenaam warm-muzikaal klinkt, draait het bij de Purple meer om dynamiek en nauwkeurigheid. De ruisvloer is nog lager dan bij de Orange; de sound wordt bijzonder schoon. Snelle passages in de muziek worden moeiteloos gevolgd. Er komt beduidend meer muzikaal relevante informatie uit de luidsprekers en het live-gevoel wordt vergroot zonder dat het luistermoeheid creëert."

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op een van de drie Purple Fuses ter waarde van 199 euro? Laat dan je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. De actie loopt tot en met zondag 16 januari 2022.

* deze actie is inmiddels gesloten


EDITORS' CHOICE