NIEUWS

Hi-Fijne Feestdagen: WOOX R4040 PTZ Indoor HD Camera

Redactie Hifi.nl | 31 december 2021

Vandaag op de allerlaatste dag van het jaar een stukje domotica in de Hi-Fijne Feestdagen acties, Tot en met de einde volgende week vind je nog dagelijks een verse actie, waarbij je kans kunt maken op alles van hoofdtelefoons en streamers tot subwoofers en soundbars. En het mooiste is, je kunt gewoon aan ALLES meedoen. NU: de WOOX R4040 PTZ Indoor HD Camera.

WOOX R4040

De WOOX R4040 PTZ smart camera is ontworpen om heldere 1080p video te leveren op het moment dat je begint te streamen, zodat je altijd en overal verbonden blijft met je huis. Met een draaicirkel van 360 graden (PTZ staat voor "Pan/Tilt/Zoom") en een verticale weergave van 104 graden kan deze slimme unit elke hoek van elke kamer in de gaten houden. Werkt samen met de Echo Show/Echo Spot en Google Nest Hub, zodat je de camera met je stem kunt bedienen, zelfs als je je handen vol hebt.

Verschuif het scherm in de WOOX Home-app met je vinger om de rotatie van de lens op afstand te bedienen, zodat je het meest uitgebreide beeld krijgt van de locatie waar de R4040 PTZ-camera is geïnstalleerd.

Bewegingsdetectie en automatische volgfunctie

In de WOOX Home app schakelt u de alarmfunctie voor bewegingsdetectie in om direct een waarschuwing te krijgen wanneer de camera een object of persoon detecteert. Je kunt ook de automatische volgfunctie inschakelen in de instellingen van de WOOX Home-app, zodat een object of persoon ook wordt gevolgd.

De Full HD 1080p beelden die worden gemaakt door de R4040 kunnen eenvoudig worden opgeslagen op je telefoonopslag, of je kunt een Micro SD-kaart tot 128 GB toevoegen aan de Micro SD-kaartsleuf van de R4040 eenheid en alle beelden of foto's daarop opnemen. Aanvullend kun je betaald gebruikmaken van de optie om ze op te slaan in Tuya cloud-opslag (betaalde service). Afspelen van de beelden kan worden gedaan door gebruik te maken van de WOOX Home app en jouw gebruikersgegevens, aangezien de opnamen gecodeerde beelden zijn en niet extern kunnen worden geüpload. Deze encryptiebescherming is om ervoor te zorgen dat opnames niet worden gehackt of in verkeerde handen vallen.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op de WOOX R4040 PTZ Indoor HD Camera? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. De actie loopt tot en met zondag 9 januari 2022.

* deze actie is inmiddels gesloten


EDITORS' CHOICE