NIEUWSSennheiser

Hi-Fijne Feestdagen: Sennheiser IE300 in-ears

Sennheiser doet op maar liefst 3 verschillende dagen mee met onze Hi-Fijne Feestdagen acties, en vandaag is het tijd voor de tweede bijdrage uit Duitsland: de IE 300 in-ears!

Sennheiser IE300

Het zit 'm volgens Sennheiser in de details: Sennheiser's nieuwe IE 300 in-ear oordopjes zijn ontwikkeld voor een genuanceerd, natuurlijk geluid onderweg. De kwaliteit van HiFi, maar dan overal.

Het aanbod van draadloze in-ear hoofdtelefoons is tegenwoordig overweldigend. In-ear hoofdtelefoons met een kabel bieden echter potentieel een hoger frequentiebereik en hebben geen accu aan boord. De accu is nooit leeg en komt ook na een zeker periode niet op een afvalberg terecht. Bedrade in-ears hebben om die reden bestaansrecht en zullen vermoedelijk nooit verdwijnen. De nieuwe IE 300 van het Duitse Sennheiser zijn een voorbeeld van goed uitgewerkte bedrade in-ears, met een adviesprijs van 299 euro.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op deze tweede set fraaie in-ears van Sennheiser? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. De actie loopt tot en met zondag 9 januari 2022.

* deze actie is inmiddels gesloten


EDITORS' CHOICE