NIEUWSSennheiser

Hi-Fijne Feestdagen: Sennheiser CX Plus True Wireless

Sennheiser doet op maar liefst 3 verschillende dagen mee met onze Hi-Fijne Feestdagen acties, en vandaag is voor hun eerste bijdrage: de CX Plus TW in-ears! Tot en met de eerste (volle) week van het nieuwe jaar vind je op HIFI.NL dagelijks – of in ieder geval bijna dagelijks, sommige partners staan graag wat langer in de spotlight – een verse actie, waarbij je kans kunt maken op alles van hoofdtelefoons en streamers tot subwoofers en soundbars. En het mooiste is, je kunt gewoon aan ALLES meedoen, iedere dag weer!

Sennheiser CX Plus TW in-ears

De nieuwe CX Plus True Wireless-oortelefoons van Sennheiser zijn voorzien van de in Duitsland ontworpen TrueResponse-transducer voor audiofiel geluid, gecombineerd met Active Noise Cancelling (ANC = actieve ruisonderdrukking) die de hele dag door kunnen werken.

Bovenop de belofte van hifi stereogeluid met diepe lage tonen, natuurlijke middentonen en heldere, gedetailleerde hoge tonen, maakt Sennheiser's functie voor transparant horen het gemakkelijk om je te concentreren op externe geluiden wanneer dat nodig is, zonder de oordopjes te hoeven verwijderen.

De nieuwe CX Plus True Wireless biedt ook IPX4-geclassificeerde spatwaterdichtheid en bluetooth 5.2-compatibiliteit naast SBC, AAC, aptX en aptX Adaptive codec-ondersteuning voor audio met hoge resolutie en lage latentie. Bluetooth-verbindingen kunnen eenvoudig worden beheerd via de Sennheiser Smart Control-app, terwijl de ingebouwde EQ een gepersonaliseerde audio-ervaring en een “bonzende” Bass Boost-preset levert.

Dankzij de aanpasbare aanraakbedieningen kan elke interactie met de CX Plus True Wireless eenvoudig worden uitgevoerd. De gebruiker kan zelfs op maat gemaakte opdrachten maken om ervoor te zorgen dat het bedienen van audio, oproepen en toegang tot spraakassistenten gemakkelijk en intuïtief is. Elke oordop is uitgerust met een paar dubbele microfoons voor een kristalheldere spraakopname bij het voeren van een telefoongesprek. Door het onafhankelijke gebruik van de oordopjes kunnen de rechter en linker oordopjes afzonderlijk of als een paar worden gebruikt. Ondertussen pauzeert Smart Pause automatisch de audio wanneer de oordopjes worden verwijderd en hervat het afspelen onmiddellijk wanneer ze weer in een oor worden geduwd.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op de fraaie in-ears van Sennheiser? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. De actie loopt tot en met woensdag 5 januari 2022.

* Deze actie is inmiddels gesloten


EDITORS' CHOICE