NIEUWS

Hi-Fijne Feestdagen: Mission LX-2 MkII in walnoot

Ook vandaag weer een set speakers in de Hi-Fijne Feestdagen acties, met dank aan importeur Mika. Op deze pagina maak je kans op de LX-2 MkII-luidsprekers van Mission, dat in 2021 de gehele LX-serie van een stevige upgrade voorzag. Tot en met de eerste (volle) week van het nieuwe jaar vind je op HIFI.NL dagelijks – of in ieder geval bijna dagelijks, sommige partners staan graag wat langer in de spotlight – een verse actie, waarbij je kans kunt maken op alles van hoofdtelefoons en streamers tot subwoofers en soundbars. En het mooiste is, je kunt gewoon aan ALLES meedoen, iedere dag weer!

Mission LX-2 MkII Walnut

De Engelse luidsprekerbouwer Mission heeft zijn LX-luidsprekerreeks herzien en voorzien van veel verbeteringen, waaronder technologie die vanuit de duurdere QX-serie naar beneden is doorgesijpeld. 

De nieuwe serie is simpelweg LX MkII genoemd en bestaat uit vloerstaanders, monitormodellen en alles wat nog meer nodig is voor een thuisbioscoop. 

De LX MkII-serie is voorzien van een nieuwe versie van Mission's DiaDrive bas / midrange-aandrijfeenheid, waarbij de gebruikelijke conus- en stofkapopstelling is vervangen door een naadloos kromlijnig diafragma. Dit wordt rechtstreeks aangestuurd door een secundaire subconus die is verbonden met de spreekspoel, waardoor de efficiëntie van de aandrijving volgens de fabrikant wordt verbeterd en een betere controle van het soepel gewelfde diafragma wordt verkregen. Het diafragma zelf is gemaakt van een geavanceerde dubbellaagse vezelformule, geselecteerd vanwege de verminderde gevoeligheid voor hygroscopie en omdat het zeer stijf is vanwege zijn massa met uitstekende zelfdemping. 

Voor de LX MkII-serie heeft Mission bovendien ook een tweeter ontworpen met een neodymium magneet, geselecteerd voor maximale magnetische kracht in een kleine ruimte, en een microvezel dome van 25 mm, die is gekozen vanwege zijn lage gewicht en consistente fabricage.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op de Mission LX-2 speaker in fraai walnoot? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. De actie loopt tot en met woensdag 5 januari 2022.

* Deze actie is inmiddels gesloten


EDITORS' CHOICE