NIEUWSTeufel

Hi-Fijne Feestdagen: Teufel Radio One hifi-wekker

"Er zijn veel wekkerradio's, maar er is maar één hifi-wekker!" Dat treft, want deze Teufel Radio One is vandaag de hoofdrolspeler in de Hi-Fijne Feestdagen acties, met dank aan onze vrienden uit Berlijn. Tot en met de eerste (volle) week van het nieuwe jaar vind je op HIFI.NL dagelijks – of in ieder geval bijna dagelijks, sommige partners staan graag wat langer in de spotlight – een verse actie, waarbij je kans kunt maken op alles van hoofdtelefoons en streamers tot subwoofers en soundbars. En het mooiste is, je kunt gewoon aan ALLES meedoen, iedere dag weer!

Teufel Radio One

De Teufel Radio One ter waarde van 169,99 euro is een stijlvolle bluetooth DAB+/FM-wekkerradio met aangename sound om in slaap te vallen & uitgebreide wekkerfuncties voor een prettig en muzikaal begin van de dag. De Radio One is bovendien de meest krachtige speaker in zijn klasse voor je slaapkamer, met een volle akoestiek dankzij twee aluminium fullrange drivers, ondersteund door een groot passief membraan & geïntegreerde Dynamore technologie voor een virtueel breder stereogeluid.

De Teufel laat zich intuïtief bedienen, ook in het donker, dankzij de multifunctionele draaiknop en drie vrij toewijsbare knoppen voor radiozenders. Onthaasten? Leg ‘s avonds je telefoon weg en val lekker in slaap met je favoriete playlist, radiozender of podcast. Twee afzonderlijk instelbare wekkers met eenmalige, dagelijkse, weekdag- of weekendwekkermodi en een sleeptimer (15 tot 90 min). Met vier wekkermelodieën!

Dankzij de USB-oplaadpoort is de smartphone 's ochtends ook altijd opgeladen. 

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op de Teufel Radio One? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. De actie loopt tot en met zondag 2 januari 2022.

* DEZE ACTIE IS OP 2 JANUARI GESLOTEN

MERK

EDITORS' CHOICE