NIEUWSAkiko Audio

Akiko Audio introduceert de Triple AC Evolution

“We durven te beweren dat ieder muzieksysteem baat heeft bij een verlaging van de ruisvloer. Ruis wordt aan de weergave toegevoegd door onder andere led verlichting, stroomvervuiling, computergerelateerde apparatuur, geschakelde voedingen en draadloos internet,” aldus de aanprijzing van het Nederlandse Akiko Audio over de Triple AC Evolution.

Akiko Audio: Triple AC Evolution

“De versterker doet z’n werk en mengt dit soort stoorsignalen met uw favoriete muziek. De nieuwe Triple AC Evolution is in staat de storingen te verminderen, dichtbij de apparatuur, zodat muziek schoner wordt weergegeven. Bovendien met respect voor uw klankbalans. Als u tevreden bent over de klank van uw systeem en uitsluitend een vermindering van achtergrondruis wilt bereiken, is deze Evolution de juiste keuze.

Inwendig is de Evolution voorzien van drie compartimenten, die gevuld zijn met een mineralenmix en zwarte hars, waarbij voor het eerst ook mineralen uit de korundgroep ingezet zijn, om de werking te versterken. Een vrij plekje in uw stekkerblok of stroomverdeler; meer heeft u niet nodig om de werking van de Triple AC Evolution zelf te ervaren,” aldus Akiko Audio.

Meer weten? Kijk dan op www.akikoaudio.com.


EDITORS' CHOICE