(Gesponsord artikel)NIEUWSStengo

Black Friday deals bij Audiolab, Mission, Leak en Wharfedale

Redactie Hifi.nl | 23 november 2021 | Audiolab

In het merkenpakket van International Audio Group vind je een aantal interessante Black Friday-deals, specifiek rond de Britse merken Audiolab, Leak, Mission en Wharfedale, variërend van stevige kortingen tot extra apparatuur bij bepaalde aanschaffen.

Britse hifi van IAG

IAG of International Audio Group is een vooraanstaande fabrikant van audioapparatuur voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik – waaronder de vier eerdergenoemde, in de Benelux door Mika gedistribueerde merken. 

Binnen dat assortiment vind je meer dan een aantal fraaie producten, waaronder bijvoorbeeld de EVO4.4, Linton en Diamond 12-serie speakers van Wharfedale, de Audiolab 6000A Play en 6000CDT of Omnia cd-speler, de Leak Stereo 130 (en CDT) of de diverse QX- en LX-modellen van Mission. Lees verder voor een aantal stevige Black Friday-deals rond deze producten.

Lees ook ons recente interview met het team achter de Britse merken

Black Friday-deals

We wijzen je graag op onderstaande acties;

Wharfedale
Wharfedale is een grote naam uit de rijke Engelse audiohistorie. Wharfedale staat bekend om haar onberispelijke prestaties tegen betaalbare prijzen en haar innovatieve luidsprekertechnieken. Audio die tot in de puntjes is verzorgd. Kwaliteit in combinatie met het unieke design maakt Wharfedale uniek. Bij Wharfedale kunt u terecht voor Luidsprekers, Boekeplankspeakers, Subwoofers, en nog veel meer top kwaliteit audio.

Lees ook onze review van de Wharfedale Diamond 12-serie

Acties: 20 procent korting op alles, en maar liefst 45 procent in de Diamond 11-uitverkoop | Wharfedale-acties

Audiolab
Alleen al het noemen van de naam wekt bij vele vooral wat langer meelopende muziekliefhebbers, meteen een hoog verwachtingspatroon op. Dit is dan ook berust op feiten en ervaringen van vele audioliefhebbers. Een complete range aan magisch klinkende versterkers, eenvoudig te bedienen CD spelers met DAC functionaliteit en een muziekstreamer die werkelijk muzikaal klinkt. Audiolab gaat voor topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Lees ook onze review van de Audiolab 6000A

Acties: 20 procent korting op alles & digitale RCA (twv 35 euro) bij besteding boven de 500 euro | Audiolab-acties

LEAK
LEAK is ontstaan in 1934 en komt van oorsprong uit London. Het merk is van oudsher gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige audiocomponenten. Helaas bezweek LEAK met de globalisering van een audiomarkt voor de druk van de internationale concurrentie, met lagere kosten en massaconsumptieproducten in de steeds groter wordende markt voor thuisaudio. Vele audiokenners zijn gelukkig nog altijd bekend met LEAK en in 2020 maakte het merk dan ook een comeback. Terug op de markt met een historische stijl, en een compleet nieuwe eigen website om dichter dan ooit bij de consument te staan.

Lees ook onze review van de LEAK Stereo 130 en CDT

Acties: 25 procent korting op alles & digitale RCA (twv 35 euro) bij aankoop Stereo 130 + CDT | LEAK-acties

Mission
Mission werkt hard aan haar comeback op de Nederlandse markt. Het Engelse luidsprekermerk dat zich misschien het beste laat kwalificeren met ‘Value for money’, dit vanwege de goede prijs/kwaliteit. Sinds de oprichting van Mission in 1977 door Fared Azima in Huntigdon Cambridgeshire, sindsdien oogst Mission veel lof getuige de talloze awards. Ook in ons land heeft Mission in het recente verleden veel waardering gehad. Mission heeft een enorm aanbod van boekenplank luidsprekers, vloerstaande luidsprekers, center luidsprekers, surround luidsprekers tot aan Subwoofers. Alle luidsprekers die uw home cinema of muziek beleving perfect maken. 

Lees ook onze review van de Mission ZX-1 monitors

Acties: 25 procent korting op alles, en maar liefst 45 procent in de QX-uitverkoop | Mission-acties

Klik op de merken voor de juiste websites, en check daarnaast de Black Friday-deals bij webwinkel Stengo. 

MERK

EDITORS' CHOICE