NIEUWS

New Music organiseert audio- en muziekbeurs op zat. 27 nov. en zon. 28 nov. in Brussel

Onder impuls van de Brusselse muziekwinkel New Music wordt in het weekend van 27 en 28 november a.s in Brussel een audio- en muziekbeurs genaamd New Music High End Innovation georganiseerd. De beurs staat volgens de organisatie volledig in het teken van componenten voor hifi en home cinema van hoge kwaliteit. Check voor het volledige programma en het laatste nieuws de website van de organisatie.

New Music High-end Innovation

De beurs die plaats zal vinden in het Courtyard by Marriot Hotel heeft tot doel om een zo breed mogelijk publiek, zowel kenners als leken, kennis te laten maken met alle nieuwigheden en kenmerken van materieel voor hifi en home cinema van hoge en zeer hoge kwaliteit.

“Het betreft een niet te missen afspraak voor alle gepassioneerden in geluid en muziek. Deze twee dagen zijn het moment om in dertig mooie gepresenteerde zalen en stands de belangrijkste nieuwigheden te ontdekken u voorgesteld door de grootste audio merken, aldus de organisatie.

Helaas zijn we nog niet van Covid-19 verlost. De QR code van iedere bezoeker zal dan ook gescand worden met een officiële CovidSafe.be applicatie door het personeel hiervoor aangeduid. Bezoekers die niet in deze voorwaarden kunnen vinden zal de toegang tot het gebouw geweigerd worden. De organisatie en het hotel behouden zich het recht voor de toegang te weigeren.

De beurs zal plaatsvinden op zaterdag 27 november en zondag 28 november, beide dagen van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Zie voor meer informatie, het volledige programma en het laatste nieuws de website van New Music High-end Innovation.

Adres audiobeurs New Music High-end Innovation

Courtyard by Marriott
Olympiadenlaan 6
1140 Evere, Brussel
Tel. : +32 (0) 2 647 7170
E-mail: info@nmhighendinnovation.com en contact@newmusic.be


EDITORS' CHOICE