NIEUWSPoels Audio

Poels Audio is dealer geworden van de producten van het Deense Copland

Copland is een van de onvolprezen talenten van de high-end hifi-industrie. Dit kleine Deense audiobedrijf maakt slechts een beperkt assortiment elektronica. Poels Audio is dealer geworden van de producten van Copland.

Ole Muller, de man achter het in Denemarken gevestigde Copland, maakt al vele jaren bijzondere geluidsapparatuur. Buizenversterkers, maar ook transistorversterkers en combinaties hiervan. Zijn ontwerpen zijn puristisch, prachtig gebouwd en klinken fantastisch.

"Ondanks dat het al bijna 40 jaar actief is, heeft het bedrijf zelden in de schijnwerpers gestaan. Dat heeft alles te maken met de manier waarop het merk opereert. Zeker niet met de kwaliteit van de producten. Het bedrijf doet zijn zaken op een ingetogen manier. De levenscycli van de producten zijn over het algemeen vrij lang en nieuwe introducties zijn zeldzaam en worden zonder veel tamtam gedaan. Als er dan een nieuw product verschijnt kun je er ook zeker van zijn dat dit van de allerhoogste kwaliteit is," aldus Poels Audio.

Lees ook onze Hi-Visit van Poels Audio

Adres en contactgegevens Poels Audio

Poels Audio
Hennesweg 20
6035 AD Ospel

Tel.: +31 (0) 6 – 4562 6147
E-mail: info@poelsaudio.nl
Website: https://www.poelsaudio.nl/


MERK

EDITORS' CHOICE