NIEUWSOptoma

De Optoma UHZ50 maakt hoogwaardige 4K laser home cinema projectie betaalbaar

Optoma voegt de nieuwe UHZ50 aan de home cinema modellenreeks toe, een betaalbare, hoogwaardige 4K-laser-thuisbioscoopprojector. Dit is ook de eerste projector van Optoma die beschikt over een eArc-ingang. Hiermee kan je de nieuwste audio standaarden gebruiken wanneer je deze projector aansluit op een moderne soundbar. En hij is relatief betaalbaar.

Optoma UHZ50: 4K laser projector met eARC-ingang

“Maak je klaar voor een geheel nieuwe filmische ervaring voor thuis. De stijlvolle UHZ50-laserprojector levert levendige 4K UHD-resolutie voor ongelooflijk scherpe beelden met uitzonderlijke helderheid en levendigheid voor films, series, games en sport. Met deze projector introduceert Optoma 4K-projectoren in een betaalbaardere prijsklasse,” aldus het wervende persbericht van de distributeur van Optoma.

De 4K-lasertechnologie biedt HDR en uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid met uitgebreide DCI-P3-dekking. Perfect voor een sublieme ervaring op het grote scherm thuis. Je kunt de projector ook gebruiken bij omgevingslicht door de hoge lichtopbrengst van 3.000 lumen. Nieuw bij deze UHZ50 is dat een van de HDMI-ingangen eARC ondersteunt. Hiermee kun je gemakkelijk een soundbar aansluiten. eARC ondersteunt de nieuwste audiostandaarden, zoals Dolby Atmos. Moderne soundbars ondersteunen dit.

Met de meegeleverde verbeterde spelmodus kunnen gamers genieten van snelle actie. De responstijd is 16,7 ms in 4K bij 60 Hz en 4 ms in 1080P bij 240 Hz.

Deze stijlvolle projector zit boordevol met de nieuwste technologie en nieuwste functies en beschikt over HDR- en HLG-compatibiliteit, drie HDMI 2.0-ingangen waarvan een eArc ondersteunt, spraakbediening, streaming-apps zoals Netflix en Youtube, en een ingebouwde mediaspeler.

Optoma UHZ50: prijs en leveringsinformatie

KlankBart is home cinema distributeur voor Optoma in de Benelux, meer info over deze UHZ50 en een lijst van gecertificeerde dealers staat op de website: www.klankbart.nlDe UHZ50 is vanaf december leverbaar voor een adviesprijs van 2.599 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE