NIEUWSAudioPerfect

Demonstratie 'Draadloos Muziek Streamen' bij Audioperfect op zat. 20 nov.

Redactie Hifi.nl | 01 november 2021 | Fotografie Fabrikant

De in de Belgische plaats Oostkamp gevestigde audiodealer AudioPerfect zal op zaterdag 20 november a.s. een demonstratie geven van draadloos muziek streamen waarbij de Lyngdorf TDAI-1120 en actieve luidsprekers van Piega model Premium 501 Active Wireless centraal zullen staan. Iedereen is welkom, maar stuur wel even een e-mail naar AudioPerfect.

Lyngdorf TDAI1120 en Piega Premium 501 Active Wireless

“We laten het verschil horen tussen muziek streamen vanaf een smartphone of tablet naar draadloze luidsprekers met streamen vanuit een streaming versterker naar diezelfde draadloze luidsprekers. De vraag is: klinkt de muziek verfijnder als je er een streaming versterker tussen steekt en zoja, hoeveel fijner?

De streaming versterker die we gebruiken is de Lyngdorf TDAI-1120. De luidsprekers zijn de Piega Premium 501 Active Wireless met bijhorende Piega Connect zender/ontvanger,” aldus AudioPerfect gevestigd in het Belgische Oostkamp.

Belangstelling om de demonstratie bij te wonen? Stuur dan een e-mail naar peter@audioperfect.be.

Wanneer? Zaterdag 20 november 2021 van 14:00 uur tot 17:00 uur.

Waar? Dom van Asschestraat 2, 8020 Oostkamp (België)

BELANGRIJK: een covid19-certificaat is verplicht. En al naargelang de op dat moment geldende regels, kan de demonstratie worden geannuleerd.

Lees ook onze recensies over de Lyngdorf TDAI-1120 en de Piega Premium Wireless 501.


EDITORS' CHOICE