NIEUWSBender Hifi

Bender Hifi demonstreert Naim, Kudos en Chord Company op zaterdag 30 oktober

De in Arnhem gevestigde audiodealer Bender Hifi zal in de komende zaterdag producten van o.a. Naim, Kudos en Focal  demonstreren “Tijdens de show zullen er verschillende hifi sets van instap tot high-end worden gedemonstreerd in onze luisterruimtes. Verschillende hifi merken om van te genieten,” aldus het aan de Steenstraat 54 te Arnhem gesitueerde Bender Hifi.

Naim, Kudos en Chord Company in de Vleugelzaal

In de Vleugelzaal presenteert importeur Latham Audio een volledig actief systeem van Naim Audio. Als bron gebruiken we de ongeëvenaarde Naim ND555 netwerkspeler met bijpassende voeding. Deze staat aangesloten op de NAC 552 voorversterker, eveneens een component uit de 500-serie van Naim. Daarna gaan we actief tri-ampen met 3 x NAP250 DR.

De luidspreker die we hiervoor gebruiken is het topmodel uit de Kudos Titan serie, de 808. Dit is een luidspreker bestaande uit een losse kast voor de bass-weergave en een losse bovenkast voor de midden en hoge frequenties. De bekabeling zal grotendeels bestaat uit producten van The Chord Company.

Focal en Naim in de Bioscoopzaal

De nieuwe Focal Aria K2 936 zal hier zijn opwachting maken samen met de combinatie Naim ND5 XS2 en Nait XS3. Daarnaast kunt u ook kennismaken met de Focal Aria K2 906 en 926.

Naim Atom Headphone Edition en hoofdtelefoons van Focal in de showroom

In de showroom kunt u kennis maken met de nieuwe Atom Headphone Edition en een keur aan Focal Headphones. Daarnaast zal er een systeem staan met de compacte Kudos Super20A vloerstaande luidspreker met de Naim Uniti Nova alles-in-één speler.

Bender Hifi: goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto

Bender Hifi is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender Hifi. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen. Het belooft leuke, interessante shows te worden. Kom en laat je verrassen!” aldus de wervende tekst van Bender Hifi.

Adres en contactgegevens Bender Hifi

Bender Hifi
Steenstraat 54
6828 CM Arnhem
Tel.:+31 (0)26 – 445 3541
Website: https://www.benderhifi.nl


EDITORS' CHOICE