Rhapsody High-End Highlights in samenwerking met HIFI.NL: MBL en Trafomatic

Nieuw: de Rhapsody High-End Highlights in samenwerking met HIFI.NL! In november en december ben je van harte welkom bij de audiospeciaalzaak in Hilversum voor de spotlight op twee bijzondere merken: Trafomatic en MBL. Om alvast warm te draaien, zetten we ook onze fraaie Trafomatic-review én de Hi-Visit rond MBL eerder dit jaar ook nog eens in het zonnetje. Lees meer!

In een eerder bericht las je alles over de shows die Rhapsody in oktober en november gepland heeft, met onder meer Estelon, Audio Research en de gloednieuwe Naim Solstice draaitafel. Maar er is meer: in de komende maanden staan er ook volop speciale sets gepland rondom de klinkende namen MBL en Trafomatic. We hebben ze de High-End Highlights van HIFI.NL gedoopt, aangezien we niet vies zijn van een beetje alliteratie.

Concreet kun je van 29 oktober tot 19 november terecht voor drie fraaie sets van MBL: de 126, de 116F en de 101E waar je hieronder meer over kunt lezen. Aansluitend ben je van 20 november tot 10 december welkom voor de Evolution Series van Trafomatic, waar je op deze pagina op de website van Rhapsody meer informatie over kunt vinden.

Rhapsody High-End Highlights

"Er zijn het afgelopen jaar twee producten verschenen die wij als uitzonderlijk kwalificeren. We zullen deze de komende weken daarom extra gaan belichten, want bij Rhapsodu kunnen deze High-End Highlights van 2021 in samenwerking met HIFI.NL beluisterd gaan worden!"

1. MBL: de 126, 116F en 101E MKII (lees ook onze ervaringen)
2. Trafomatic Evolution Series (lees hier de review)

Bij Rhapsody kunnen deze bijzondere systemen in de komende periode exclusief beluisterd worden. Je kunt een afspraak maken via rhapsody.nl of 035 628 46 44, dan zetten de gastheren de set voor je klaar. We houden je op de hoogte van de definitieve planning!

Review: Trafomatic Evolution

De laatste jaren heeft er een enorme kwaliteitstoename in met name het lage segment plaatsgevonden. Daardoor hebben de beste instapmodellen inmiddels een niveau bereikt wat tien jaar geleden alleen nog voor het middensegment was voorbehouden. Met dat gegeven zou je bijna denken dat die ‘rare’ en ouderwetse elektronenbuis inmiddels wel zijn langste tijd zou hebben gehad.

Toch maken de producten van deze test haarfijn duidelijk dat de langlopende strijd (tussen transistor en buis) nog steeds niet is gestreden. In deze test komt namelijk het hier praktisch onbekende buizenversterkermerk Trafomatic de boel flink wakker schudden. Wat de hier besproken Trafomatic Evolution Line One voor- met Evolution Elegance eindversterker voor dit scherpe bedrag voor elkaar krijgen, zal vele muziekliefhebbers in opperste vervoering brengen. | Lees de hele review

Hi-Visit: MBL 101 X-treme Omnidirectional

Eerder in 2021 was Ruud Jonker op bezoek bij Rhapsody, exclusief voor de bijzondere MBL’s 101 X-treme Omnidirectional loudspeaker en een verslag over de opbouw van dit systeem. Daarnaast is er gesproken met Jürgen Reis, de ontwerper van het systeem en tijdens het tweede bezoek is er geluisterd en volgt daarvan een korte impressie. | Lees de hele Hi-Visit hier

Kijk voor meer informatie op de website van Rhapsody, www.rhapsody.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE