Zaterdag 6 en zondag 7 november Bang & Olufsen demonstratiedagen bij Poulissen

Tijdens de Bang & Olufsen demonstratiedagen op 6 en 7 november aanstaande verzorgt het team van Poulissen Audio Video Center in Roermond uitgebreide demo's van het gehele B&O assortiment.

"Niet alleen kunt u de hifi-streaming luidprekers Beolab 28 zelf ervaren, maar ook kunt u de dynamische en betoverende aantrekkingskracht van perfect vormgegeven beeld en geluid ervaren door met de Beovision Contour en de Beovision Harmony kennis te maken. Ontdek de vele mogelijkheden met de portable streaming luidsprekers van Bang & Olufsen, zelfs een stereo-opstelling is vanaf nu mogelijk! Verder zal er ook aandacht worden gegeven aan hoe u uw klassieke Bang & Olufsen systeem kunt upgraden naar streaming."

Je mag op zaterdag 6 en zondag 7 november onder meer rekenen op de Beolab 28 draadloze speakers, diverse gloednieuwe B&O hoofdtelefoons, én de zojuist aangekondigde Nordic Ice Collectie. Op de website van Poulissen vind je meer informatie over de demonstratiedagen en de mogelijkheid tot aanmelden:

Op onderstaande momenten verzorgen wij demonstratiesessies van het gehele Bang & Olufsen assortiment. Ervaar zelf de mogelijkheden. Als u erbij wilt zijn, kunt u zich per e-mail aanmelden: info@poulissen.nl .Vermeld in deze e-mail op welke dag, welk tijdstip en met hoeveel personen u wenst te komen. Wij zullen u dan een e-mail ter bevestiging terugsturen. Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren via +31 (0) 475 335716.

  • Zaterdag 6 november om 10.00 uur, 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur.
  • Zondag 7 november om 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur.

MERK

EDITORS' CHOICE