NIEUWS

Laatste kamers beschikbaar op Dutch Audio Event

Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober staat het Dutch Audio Event 2021 op de kalender. Zoals je in onze voorbeschouwing kunt lezen, mag je daar op aardig wat deelnemers, merken en fraaie audioproducten rekenen. De organisatie laat nu weten nog enkele luisterruimtes beschikbaar te hebben. Bij dezen dus een laatste oproep voor de markt: meld je aan en doe mee aan het Dutch Audio Event!

Dutch Audio Event 2021

Het Dutch Audio Event gaat van start op 30 en 31 oktober! We zitten vrijwel vol, maar er zijn op dit moment nog 4 ruimtes beschikbaar voor potentiële deelnemers!

Dus wie twijfelt, wie zin heeft om in het hart van de branche zijn licht op te steken of wie gewoon heel graag een degelijke presentatie wil geven van de producten uit eigen stal, kan zicht tot en met komende woensdag aanmelden bij de organisatie om in gezamenlijkheid te bekijken wat de mogelijkheden zijn en of je kunnen helpen aan een mooie ruimte. Ook dit jaar verwachten we een grote toeloop aan belangstellenden, hobbyisten en vakgenoten. Wanneer je je daarmee wil verbinden dan is dit het moment om je te laten zien!

Tot op de beurs, tot 30 en 31 oktober!

Lees meer over de aanwezige deelnemers en hun geplande demonstraties

EDITORS' CHOICE