NIEUWSAstell&Kern

Prijsvraag D&D Audio: win de A&K Billie Jean in-ears

Geen prijsvraag van HIFI.NL (onze actuele actie, in samenwerking met iEar', vind je hierrrr), maar toch iets wat we graag even delen: bij D&D Audio maak je momenteel kans op een setje Billie Jean in-ears van Astell&Kern. Deze exclusieve in-ear monitors zijn voortgekomen uit een samenwerking tussen A&K en de beroemde Amerikaanse hoofdtelefoonspecialist Jerry Harvey, dus dat moet vast lekker klinken.

A&K Billie Jean (399 euro)

Deze prijswinnende in-ears werden door Jerry Harvey himself onder meer voorzien van het innovatieve Dual Balanced Armature (BA) driver-systeem voor uitzonderlijke prestaties uit een kleine behuizing. Ook zijn de A&K's voorzien van de gepatenteerde freqphase technologie van Harvey Audio met een nieuw intern geluidsontwerp om een helder en onberispelijk gebalanceerd geluid te brengen, van sub-bas tot briljant hoog.

De nieuwe IEM-schelp is geoptimaliseerd om mooi in het oor te passen, maakt gebruik van een 2-weg ontwerp, Silver Tinsel kabel en L-type plug in een opvallend compacte verpakking. Het resultaat is een uitzonderlijk paar IEM’s die een echte audio-ervaring tot leven brengen om jouw muziek naar een hoger niveau te tillen.

Hoe maak je kans? Simpel, laat bij D&D je e-mailadres achter, en vertel welk nummer jij op de Billie Jeans zou willen horen. Succes! En vergeet niet aan deze stevige prijsvraag van de Audio Show iEar' mee te doen...

MERK

EDITORS' CHOICE