NIEUWS

Grell Audio TWS/1: het eerste product van een nieuw hoofdtelefoonmerk

Grell Audio is een nieuw Duits hoofdtelefoonmerk dat is opgericht door Axel Grell. Grell heeft als ingenieur gewerkt bij Sennheiser en wil naar eigen zeggen consumenten een audiofiele geluidskwaliteit aanbieden voor een betaalbare prijs. Het eerste product is de TWS/1, een volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon die geleverd wordt met een transportdoosje dat tevens dienst doet als oplaadstation en powerbank. De TWS/1 kan vanaf vandaag besteld worden voor net geen 200 euro.

Grell Audio TWS/1: in-ear hoofdtelefoon

Grell Audio is dan wel een nieuw audiomerk maar Axel Grell neemt wel de nodige kennis en ruim dertig jaar ervaring mee naar zijn nieuwe merk. De verkoop zal in eerste instantie alleen via de website van Grell Audio gaan. Naar eigen zeggen ligt de focus op geluidskwaliteit. Een onnodig dure verpakking wordt weggelaten.

Het eerste product is de TWS/1, een volledig draadloze active noise cancelling (ANC) in-ear hoofdtelefoon die voorzien is van drivers van 10 millimeter, een batterij capaciteit van 28 uur (oortjes plus oplaaddoos) met ANC ingeschakeld en Grell’s eigen Noise Annoyance Reduction techniek (NAR). Het ontwerp is volgens de fabrikant minimalistisch en in het teken van goed geluid.

Muzieksignaal komt binnen via bluetooth 5.2 met ondersteuning van alle moderne codecs. Het frequentiebereik loopt van 6 Hz tot 22 kHz. De behuizing is spatwaterdicht volgens de IPX4-norm.

Meer weten? Kijk dan op de website van Grell Audio.EDITORS' CHOICE