NIEUWSBender Hifi

Power Conditioners van Audes nieuw in het assortiment van Bender Hifi

Na een meer dan overtuigende demonstratie door importeur City Audio Trade van de Audes Power Conditioners waren de heren van Bender Hifi in Arnhem enthousiast. “Dit is fantastisch, wat een verbetering, dit hadden we niet verwacht…….”! Bender Hifi ontvangt belangstellenden graag in de showroom om de Audes Power Conditioners te demonstreren. 

Bender Hifi

Bender heeft een historie die teruggaat naar 1850. Bender is begonnen als pianomagazijn in Leiden. In 1914 werd de vestiging in Arnhem geopend. Nu is Bender Hifi al meer dan zestig jaar specialist op het gebied van de meest natuurgetrouwe muziek beleving. Niet voor niets staat op het visitekaartje van eigenaar Harald Strik “Muziek Belevingsdeskundige”.

Bender Hifi vindt de Audes Power Conditioners een mooie aanvulling op hun met zorg samengesteld assortiment, omdat een Audes Power Conditioner een extra mogelijkheid is om de prestaties van een audio installatie te verbeteren. De Audes Power Conditioners kunnen gemakkelijk hele hoge stroompieken leveren zonder dat de spanning zakt. Dit wordt bereikt door een transformator te gebruiken met een zeer grote kern en deze te laten werken met een minimale inductie. De responstijd van een versterker op een audiosignaal wordt hierdoor vooral bij lagere frequenties aanzienlijk kleiner. Hierdoor neemt de dynamiek toe.

Omdat bijna alle elektrische netwerkstoringen plaatsvinden in het hoogfrequente bereik, is de transformator van een Audes Power Conditioner zo ontworpen dat hij werkt als laagdoorlaatfilter: de cut-off frequentie ligt op 800 Hz. Zo wordt een zeer stabiele spanning en hoogwaardige schone stroom voor aangesloten apparatuur gecreëerd. Zelf ervaren wat het effect is? Bel of mail voor meer informatie en/of een afspraak.

Bender Hifi: adres en contactgegevens

Bender Hifi
Steenstraat 54
6828 CM Arnhem
Tel.: +31 (0)26 – 445 3541
E-mail: harald@benderhifi.nl
Website: www.benderhifi.nl

MERK

EDITORS' CHOICE