NIEUWSRhapsody

Demo Estelon Forza en Naim Solstice bij Rhapsody op 29 en 30 oktober

De in Hilversum gevestigde audiodealer Rhapsody zal op vrijdag 29 oktober en zaterdag 30 oktober luidsprekers van Estelon demonstreren. Als bron zal o.a. de Naim Solstice draaitafel gebruikt worden.De toegang is gratis maar van tevoren even reserveren is verplicht want er is per sessie slecht plaats voor negen personen.

Rhapsody Najaar Luistershows

Estelon is een in Estland gevestigde luidsprekerfabrikant. De kasten kenmerken zich door de gebogen lijnen. Volgens Rhapsody staat het merk voor akoestische excellentie, ingenieuze techniek en een fraai design. Op vrijdag 29 oktober en zaterdag 30 oktober zal Rhapsody verschillende modellen van Estelon, waaronder het vlaggenschip Forza demonstreren.

Iedereen mag langskomen op de Borneolaan 25 in Hilversum, maar omdat de ruimte beperkt is, moet een belangstellende zich van tevoren opgeven. Op deze wijze wordt gedrang voorkomen en weet de bezoeker zeker dat hij een goede (luister)plaats heeft.

Rhapsody belooft alle dagen fijne muziek en de lekkerste koffie van Het Gooi te zullen serveren. Meer weten of een plaats reserveren? Bekijk dan de website van Rhapsody. Daar is het hele programma te vinden met een overzicht van de tijdsloten.


EDITORS' CHOICE