NIEUWSOvergaauw

Workshop streaming Overgaauw op 14 oktober

Redactie HiFi.nl | 28 september 2021 | Fotografie Fabrikant

De in Leiden gevestigde dealer Overgaauw zal op 14 oktober een workshop houden die volledig in het teken zal staan van streaming en alles wat daarbij komt kijken. De informatie zal gaan over streaming in het algemeen en niet over een bepaald merk. Vanwege de nog immer heersende coronaproblematiek wordt van tevoren aanmelden op prijs gesteld. 

Workshop streaming bij Overgaauw in Leiden

Audiodealer Overgaauw in Leiden nodigt belangstellenden uit om op donderdag 14 oktober a.s. langs te komen voor een workshop over streaming. De uitnodiging luidt als volgt:

Tijdens onze workshop streaming vertellen wij over dit universele fenomeen, zonder onze eigen producten te promoten. Het algemene karakter van streaming staat dus centraal. U hoort van ons meer details over het begrip, de werking ervan en u ervaart de verschillen tussen de vele streamingsdiensten. Met plezier kunt u dan uw eigen muziekcollectie opbouwen en volop genieten van al het mooie dat uw muziek u brengt. Aan het einde van de avond kunt u vragen stellen, of nog een bezoekje brengen aan onze winkel.

Uiteraard is deze avond volgens de dan geldende Covid Regels. Als u zich van tevoren inschrijft voor deze cursus, voldoen wij aan de regels en dan kunnen wij u op de hoogte stellen over het hoe en wat: verkoop@overgaauw.com

We kijken ernaar uit u weer te mogen ontvangen in onze speciale demonstratieruimte. Eindelijk!

De entree is via onze eigen winkel naar de High End ruimte die speciaal voor deze avond ingericht is en u de mogelijkheid biedt, ongestoord te luisteren: ons bedrijf is open vanwege de gewoonlijke koopavond. Parkeren kunt u eenvoudig bij Parkeerterrein Haagweg, De shuttlebus brengt u bij ons voor de deur. Ook kunt u uw auto neerzetten bij de Garenmarkt garage, die hier nog geen 5 minuten lopen vandaan is.

Als u op 14 oktober a.s. al andere dingen te doen heeft, kunt u 9 december in uw agenda zetten. Want die avond staat ook in het teken van streaming.

Omdat we tijdens onze streamingsavonden onze eigen merken niet belichten, willen wij toch via deze weg graag wat informatie kwijt over het draadloze streaming geluidssysteem Bluesound. Met Bluesound klinkt het bij u thuis of u zich te midden van de actie bevindt. Of dat u in de opnamestudio bent. Zó echt klinkt het! Geen wonder, want dit systeem is van audiofiele kwaliteit. En nog leuker: het sluit naadloos aan op uw bestaande tv-installatie en luidsprekers.

Onmisbaar voor uw home-cinema-ervaring is de Pulse Soundbar+ met Dolby Atmos. Deze soundbar heeft meerdere luidsprekers die zo aangestuurd worden, dat het lijkt of u zich bevindt te midden van meerdere, kwalitatief hoogstaande speakers. Bijvoorbeeld voor, midden en achter u.

De Pulse Sub+ met zijn 8-inch woofer, een slimme DSP versterker en een 150 watt diepe, gedetailleerde bas, verhoogt de diepte, de dynamiek van uw muziek.

Met de Node 130 bereikt u 24-bit streamingservices (hi-res) en geluid op masterkwaliteit (MQA). Beter kan bijna niet.

De Powernode 330  is een streaming-versterker waarop alle luidsprekers probleemloos aansluiten. Met de bliksemsnelle quad-core processor en de net geïntroduceerde 32-bit DA-converter hoort u meer details en zijn de tonen helderder, waardoor de muziek tot u spreekt.

Wilt u dit prachtige systeem horen? Dan kunt u zich na de workshop aansluiten bij een demonstratie in onze winkel. Of maak een aparte afspraak. Dan bent u ervan verzekerd dat wij alle tijd voor u persoonlijk hebben.

We zijn benieuwd naar uw reacties! Tot overga(a)uw.

Adres en contactgegevens Overgaauw

Hi-Fi Centrum Overgaauw B.V.
Breestraat 146 – 148a
2311 CX Leiden
Tel. 071 – 512 68 62
E-mail: verkoop@overgaauw.nl
Website: https://overgaauw.com


EDITORS' CHOICE