NIEUWSHOBO hifi

Bowers & Wilkins 800 D4 introductieshows bij HOBO hifi

Redactie Hifi.nl | 05 oktober 2021 | Bowers & Wilkins

Het kan je niet ontgaan zijn dat Bowers & Wilkins afgelopen maand de gloednieuwe vierde generatie van de 800 Diamond Serie heeft geïntroduceerd. Op zaterdag 9 oktober in Den Haag en zaterdag 23 oktober in Arnhem ben je van harte welkom om bij HOBO hifi kennis te maken met de modellen uit deze luidsprekerlijn. Je maakt dan bovendien kans op een Bowers & Wilkins PX7 hoofdtelefoon ter waarde van 399 euro. 

Meld je aan en maak kans op een Bowers & Wilkins hoofdtelefoon

Vanwege de coronamaatregelen is het wenselijk om je aan te melden voor een van de demosessies, zodat het team van HOBO weet wie er komt. Er zijn per showdag meerdere sessies en aanmelden gaat eenvoudig via de online reserveringsmogelijkheid onderaan deze pagina.

Als dank voor je moeite wordt er per showdag een Bowers & Wilkins hoofdtelefoon ter waarde van 399 euro verloot onder de aangemelde bezoekers die we in onze winkels mogen verwelkomen. Wees er snel bij!

Bowers & Wilkins 800 D4

John Bowers wilde met de eerste 801 al zijn voorgaande modellen overtreffen en de wereld verbluffen met deze luidspreker. In de decennia die volgden, hebben de ontwerpers zijn oorspronkelijke ontwerp steeds verbeterd. Zijn passie en streven naar perfectie vormen echter nog steeds een inspiratiebron voor Bowers & Wilkins. Innovatie staat centraal in alles wat de ontwerpersteams van B&W doen. Ze zijn kritisch, testen, brengen in kaart en ontwikkelen. Ze maken gebruik van computermodellen om de luidsprekerontwerpen te optimaliseren en het streven naar 'True Sound' waar te maken. Natuurlijker dan de nieuwe 800-Serie Diamond (D4) wordt het niet. Beleef het zelf! | Meld je aan op deze landingspagina op de website van HOBO hifi

MERK

EDITORS' CHOICE