NIEUWSBender Hifi

Bender Hifi organiseert luistershows op elke zaterdag in oktober 2021

Redactie Hifi.nl | 23 september 2021 | Fotografie Fabrikant

De in Arnhem gevestigde audiodealer Bender Hifi zal in de komende maand oktober elke zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur een luistershow organiseren. “Tijdens de shows zullen er verschillende hifi sets van instap tot high-end worden gedemonstreerd in onze luisterruimtes. Elke zaterdag verschillende hifi merken om van te genieten,” aldus het aan de Steenstraat 54 te Arnhem gesitueerde Bender Hifi.

Bender Hifi 2 oktober 2021 10:00 uur – 17:00 uur: KEF en Hegel

“De showmaand zullen we sterk beginnen op zaterdag 2 oktober met KEF en Hegel. Twee merken die we graag combineren. Het warme en ruimtelijke van KEF speakers is een goede match samen met het heldere en accurate van de Hegel versterkers. Zeker is ook de EISA-award winnaar KEF LS50 Wireless II te beluisteren. De demo’s worden o.a. door Johan Coorg gegeven.

Bender Hifi 9 oktober 2021 10:00 uur – 17:00 uur: Cambridge Audio en Spendor

En als je niet genoeg kan krijgen van echt Engelse hifi dan is de show van Cambridge Audio en Spendor op zaterdag 9 oktober een aanrader. Met de nieuwe all-in-one versterker de EVO 150 laat Cambridge Audio zien hoe makkelijk hifi kan zijn. Compleet met alle nieuwe technologische ontwikkelingen binnen streaming in een strak ontworpen behuizing. Voor de echte audiofielen wordt een Cambridge Audio Edge set met de nieuwe monoblokken gedemonstreerd. Ook zullen we één van de meest recente ontwikkelingen in hifi demonstreren. De ADOT glasvezel upgrade kit. Een ethernet adapter die de normale internet omzet naar glasvezel om zo je hifi switch compleet te kunnen ontkoppelen van je netwerk.

Bender Hifi  16 oktober 2021 10:00 uur – 17:00 uur: voor de vinyl liefhebbers: Rega

Ben je een vinyl liefhebber? Dan wil je zaterdag 16 oktober niet missen. want dan gaan we Rega samen met Totem demonstreren. Met al meer dan 45 jaar ervaring in hifi staat het Engelse Rega bekend als een van de beste platenspeler fabrikanten van de wereld. Wil je meer uit je platen halen of wil je er misschien mee beginnen dan is deze show een mooie oriëntatie op de analoge perfectie van Rega.

Bender Hifi 23 oktober 2021 10:00 uur – 17:00 uur: Atoll en Acoustic Energy

Op zaterdag 23 oktober zullen Atoll samen met Acoustic Energy laten horen. Atoll is een Franse fabrikant die één doel voor ogen heeft: echte High-end hifi versterking voor een goede prijs. En dat is Atoll zeker gelukt. Atoll apparatuur gaat goed samen met Acoustic Energy luidsprekers. Zaterdag 23 oktober zullen we laten horen dat echt goede hifi ook betaalbaar kan zijn.

Bender Hifi  30 oktober 2021 10:00 uur – 17:00 uur: Naim Audio en Kudos

Op zaterdag 30 oktober sluiten we de showmaand sterk af. Dan demonstreren we de KUDOS Titan 808 luidsprekers gecombineerd met een actief Naim Audio systeem bestaande uit ND555, NAC552 en 3 x NAP250DR. In de pianozaal staat opgesteld Focal luidsprekers met Naim Audio Uniti. Uiteraard zijn ook de EISA-Award winnaars te beluisteren. De hoofdtelefoon Focal Clear MG met de Naim Audio Uniti Atom Headphone Edition.

Bender Hifi: anderhalvemetersessies

Voor nieuwe mensen die onze winkel bezoeken, blijft het verrassend hoeveel ruimte achter de winkel zit. De grootste ruimte is de vleugelzaal en daarnaast nog de pianozaal. Alhoewel er geen piano’s en vleugels meer verkocht worden, eren deze zaalnamen wel het Bender verleden. Door deze royale zalen is er voldoende ruimte om de merken goed tot hun recht te laten komen en de anderhalve meter te waarborgen. Om zeker te zijn van een luisterplek kan je zich van te voren inschrijven en krijg je een leuke attentie na jouw bezoek.

Bender Hifi: goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto

Bender Hifi is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender Hifi. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen. Het belooft leuke, interessante shows te worden. Kom en laat je verrassen!” aldus de wervende tekst van Bender Hifi.

Adres en contactgegevens Bender Hifi

Bender Hifi
Steenstraat 54
6828 CM Arnhem
Tel.:+31 (0)26 – 445 3541
Website: https://www.benderhifi.nl


EDITORS' CHOICE