NIEUWSPhilips

Philips Fidelio T1: draadloze in-ears met ANC

TP Vision heeft onder de merknaam Philips een nieuwe in-ear hoofdtelefoon genaamd Fidelio T1 uitgebracht. De nieuwe Philips Fidelio T1 heeft volgens de makers een luxe design, premium sound, topprestaties en Hybrid Noise Cancelling.

Philips Fidelio T1

Het tweerichtingen akoestisch ontwerp van de nieuwe in-ears van Philips combineert grote tien millimeter dynamische en gebalanceerde armatuurdrivers. Een geavanceerd Hybrid Noise Cancelling Pro+-systeem zou het nodige omgevingslawaai buiten moeten houden. Een goede pasvorm en uitstekende passieve geluidsisolatie draagt bij aan een superieure geluidskwaliteit, zelfs in de meest rumoerige omgevingen. De Fidelio T1 heeft een goede pasvorm en comfort voor iedereen dankzij de levering van zes siliconen- en drie Comply schuimoordoppen.

Muziek komt binnen via bluetooth 5.2 voor de meest betrouwbare verbinding met LDAC-codec-ondersteuning voor hoge resolutie geluidsprestaties. De Fidelio T1 biedt een accuduur van negen uur met nog eens 25 uur via oplaadcase. Dat is ANC aan. Als ANC is uitgeschakeld is de accuduur 13 uur met nog eens 35 uur in de oplaaddoos. Volledig opladen kost slechts twee uur, met 15 minuten snelladen voor een uur speelplezier.

TP Vision vermeldt trots dat sprake is van een premium Europees ontwerp met natuurlijke materialen, waaronder geborsteld metaal en duurzaam Muirhead-leer. De koper kan kiezen uit de kleuren zwart of zilver, met een zwarte of bruine Muirhead-lederen afwerking op de bijbehorende oplaadcase. Het finetunen van het geluid en toegang tot vooraf ingestelde ANC-modi vindt plaats via de Philips Headphones-app.

Volgens de ontwerpers levert de Fidelio T1 de beste balans tussen uitstekende audio en hoogwaardig ontwerp om maximale prestaties te garanderen. De Philips Fidelio T1 deelt het kenmerkende geluid van Fidelio met warme, natuurlijke middentonen, een diepe doch nauwkeurige bas en een algehele detailrijke luisterervaring.

De Philips Fidelio T1 heeft zes microfoons (drie in iedere oordop) met twee microfoons in elk die maximale ruisonderdrukking bieden.

Een IR-draagsensor detecteert wanneer de oordopjes op hun plaats zitten en kan de muziek pauzeren wanneer er een wordt verwijderd. Tegelijkertijd zorgt de rolschakelaar ervoor dat beide oordopjes afzonderlijk in mono kunnen worden gebruikt.

Met Google Fast Pair, worden Android-apparaten automatisch en gemakkelijk gevonden om snel te kunnen koppelen. De Philips Fidelio T1 is tevens zeer intuïtief dankzij handige tikknoppen om nummers af te spelen, over te slaan en te pauzeren. Als alternatief biedt de Push-to-Talk-functie handsfree spraakondersteuning via Google Assistant.

Philips Fidelio T1: prijs en leveringsinformatie

De Philips Fidelio T1 draadloze in-ears zijn verkrijgbaar vanaf december voor een adviesprijs van net geen 300 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE