NIEUWSRTI Control

RTI Control weer bij Viertron

Redactie Hifi.nl | 09 augustus 2021 | RTI Control

RTI Control, het domoticamerk dat is te vinden in allerlei toepassingen van superjachten tot woonkamers en van hospitality tot boardrooms, is weer terug thuis bij Viertron BV. De afgelopen vijf jaar was het merk via kanalen in het VK beschikbaar, maar sinds 1 augustus is de Benelux-distributie weer in handen van Viertron. 

Marijn Nederlof: “Ik ben blij met de vraag van RTI om ze ‘weer’ te mogen vertegenwoordigen. De producten passen in ons assortiment en bij onze toekomst visie. Ron Klootwijk die de ondersteuning, training en sales van RTI altijd trouw is gebleven zal ook binnen Viertron de vrijheid krijgen om de komende jaren deze markt verder te laten groeien.”

Vanaf de Brexit datum was er te veel vertraging in logistiek en administratie vanuit het VK. De voormalige distri partner zette een punt achter het EU-avontuur, waarna RTI Viertron weer opzocht. Sinds 1 augustus is Viertron BV de officiële distri partner van RTI Control en zijn de producten uit voorraad vanuit Barendrecht voor de Benelux beschikbaar. RTI behoort in de markt van AV bediening, audio en video distributie tot de top 5 merken naast Control4, Crestron, Savant en KNX. Kijk voor meer informatie op de website, viertron.nl/rti.

MERK

EDITORS' CHOICE