NIEUWSHifistay

Actual HiFi gaat producten van Hifistay distribueren

Actual HiFi is per direct distributeur geworden voor de Benelux van de producten van het Zuid-Koreaanse Hifistay. Met Hifistay haalt Actual HiFi, bekend van merken zoals Gold Note, Vitus Audio, Joseph Audio en Jean Marie Reynaud een speler in huis die een belangrijke toegevoegde waarde levert op het vlak van hoogwaardige high end accessoires, zoals trillingdempers, voetjes, spikes en audiomeubels.

Hifistay: fabrikant van hoogwaardige accessoires

Hifistay is een fabrikant van hightech accessoires voor high end audiosystemen. Het Zuid-Koreaanse merk wil met uitgedachte producten een aanzienlijke bijdrage leveren aan een betere geluidskwaliteit. Volgens Naiwon Pyun, CEO van Hifistay, is het niet alleen de kwaliteit van de audioapparaten zelf die er toe doet. Ook een aantal externe factoren zoals de kwaliteit van de stroomtoevoer zijn belangrijk. Maar vooral de manier waarop ongewenste trillingen in een audiosysteem aangepakt worden zijn bepalend om maximaal te kunnen genieten van prachtige muziek, aldus Hifistay.

Met dat doel voor ogen ontwierp Hifistay onder de noemer Audio Essentials een uitgebreid assortiment met trillingdempers, ontkoppelaars, voeten en spikes voor luidsprekers, audioapparaten  en audio racks. De producten van Hifistay zijn onderverdeeld in functie van hun specifieke eigenschappen en toepassingsmogelijkheden en variëren van stainless spikes, Ballerino single, double & triple swing, Stella double swing tot Gyrotension swing, Dharma & Twister, Soft Jelly en Hardpoint Trinia.

Met meer dan twintig jaar ervaring in de bewerking van metalen en technologische processen die ook aangewend worden voor optische toepassingen, weten ze bij Hifistay wat extreme precisie betekent. Het geheim van de Audio Essentials van Hifistay schuilt dan ook in een subtiele combinatie van geraffineerde technieken en hoogwaardige materialen. Door gebruik te maken van RVS-behuizingen, keramische lagers, absorberende siliconenbanden en scharnierende, dempende constructies krijgen trillingen geen kans om het muziekplezier te bederven. Bovendien zijn de meeste dempers en voeten instelbaar om ze aan te passen aan het gewicht van de audioapparaten.


Wie op zoek is naar een uitzonderlijk audio rack kan bij Hifistay terecht voor het Mythology Transform Audio Rack dat naar keuze beschikbaar is met één, twee of drie niveau’s. Een audio rack dat volgens de Zuid-Koreanen veel meer is dan een meubelstuk. Naiwon Pyun stelt dat audioapparaten enkel en alleen maximaal presteren als ze volledig trillingvrij kunnen functioneren. Met zijn opmerkelijke X-frame en haast eindeloze positioneringsmogelijkheden is het Mythology Transform Audio Rack de geschikte partner voor de meest veeleisende high end liefhebber. HIFISTAY maakt voor dit rack gebruik van dezelfde materialen en technieken die toegepast worden voor de Audio Essentials.

In de Benelux zijn de producten van Hifistay verkrijgbaar bij Alchemy of Sound te Brussel en Very Fine Solutions te Antwerpen, maar ook via het dealer netwerk van Actual HiFi. Met vragen omtrent prijzen of beschikbaarheid, kan een belangstellende bij hen terecht.


MERK

EDITORS' CHOICE