NIEUWS

TechFi.nl: nieuw platform van de uitgevers van HIFI.NL

Met gepaste trots kondigen we vandaag de komst van een zusje aan. TECHFI.NL wil voor tech worden wat HIFI.NL is voor audio: een publicatie voor mensen die geven om kwaliteit en daar wat voor over hebben. Als hobby, omwille van duurzaamheid, of gewoon omdat ze houden van een luxe ervaring.

Technologie is een immens breed onderwerp. Anno 2021 is alles technologie, en iedereen heeft ermee te maken. Die breedte komt ook tot uitdrukking in de onderwerpen op TechFi: van laptops tot (robot)stofzuigers, van slimme verlichting tot usb-sticks. Als belangrijkste afbakening naast de focus op kwaliteitsproducten, richt TechFi zich op technologie bestemd voor consumenten – maar wel nadrukkelijk inclusief de zogenaamde prosumers.

TechFi: Voor wie zich wil verdiepen in de materie

Dat is namelijk juist een van die typen gebruikers die kwalitatieve apparatuur op waarde weten te schatten. Wie puur een functioneel gebruiksvoorwerp zoekt, wordt al goed bediend door de diverse online retailers en winkelketens. Wie een product nodig heeft dat méér kan, dat zich onderscheidt met design, functionaliteit of prestaties, wil (en moet) zich verdiepen in de materie.

TechFi wil die groep bedienen, met relevant nieuws, kwaliteitsreviews, interessante achtergronden en nuttige workshops. Toegankelijk geschreven, en op termijn ook met aansprekende video.

Onafhankelijke redactie

Daarvoor werkt TechFi met redacteurs die weten waarover ze het hebben (waaronder vertrouwde namen van HIFI.NL). Zij gaan volledig onafhankelijk te werk bij het vaststellen van hun bevindingen: niemand anders heeft enige inspraak in de inhoud van redactionele producties.

Dit is pas het begin

De introductie van TechFi is het begin van een traject: we zijn ons ervan bewust dat een publicatie tijd nodig heeft om een publiek te vinden. We gaan dan ook niet over een nacht ijs, en nemen de tijd om TechFi stap voor stap op en uit te bouwen. Met publicaties die geleidelijk toenemen in frequentie en aantal. Ook design en techniek zijn nog in ontwikkeling. De basis staat er nu, en we nodigen dan ook iedereen met interesse in technologie uit om een kijkje te nemen op www.techfi.nl. We hopen dat het een eerste bezoek van vele zal zijn!


EDITORS' CHOICE