NIEUWSDALI

DALI-concert Jacob Dinesen: 1 juli om 16.00 uur livestream

Redactie Hifi.nl | 01 juli 2021 | DALI

Last-minute, maar erg leuk om nog even mee te pakken: een live optreden van Jacob Dinesen in het DALI Warehouse, vanmiddag om 16.00 uur, te volgen via DALI's YouTube-kanaal (maar later ook gewoon terug te kijken).

Het team van DALI stelt graag een van de meest charmante en oprechte singer-songwriters van Denemarken aan je voor; Jacob Dinesen. Met zijn krachtige vocalen en intense songwriting, is hij er zeker een om in de gaten te houden. "In verband met de aanstaande release van de DALI Edition van Jacob's solo album "Let The Hard Times Come" zijn wij vereerd om het allereerste en misschien wel enige concert met Jacob Dinesen Trio te mogen verzorgen en faciliteren. Het album onthult Jacob's wortels in het rock genre met een vleugje folk en Amerikaanse songwriting."

Het Last Minute Event zal worden gestreamd vanuit het DALI Warehouse in Nørager. Het concert wordt weliswaar in het Deens ingeleid, maar de nummers zullen in het Engels worden uitgevoerd.

Jacob Dinesen – Live from DALI HQ

"’Let The Hard Times Come’ is my very first acoustic release,", zegt Dinesen. "A release that has been on my bucket list for years. The dream was to record a live studio album, played by heart and ear."

"It was a bit nerve-racking as my songs, which I have played so many times with the band, all of a sudden were very much focused on my vocal performance. I hope you will experience that the outcome is 8 honest interpretations performed with nerve and presence."

Het optreden van Jacob Dinesen op donderdag 1 juli om 16.00 uur is live te volgen via DALI's YouTube-kanaal.

MERK

EDITORS' CHOICE