NIEUWSRhapsody

Rhapsody presenteert Summer Breeze luistershows op 10, 16, 17 en 31 juli

Audiodealer Rhapsody, gevestigd in Hilversum, zal op 10, 16, 17 en 31 juli a.s. luistershows organiseren. Tijdens deze Summer Breeze luistershows zullen op verschillende dagen een aantal fraaie en bijzonderde audiocomponenten in het zonnetje gezet worden. De dreiging van corona lijkt steeds verder af te nemen, maar een belangstellende moet zich nog wel even van tevoren aanmelden om te voorkomen dat bezoekers allemaal tegelijk in de luisterruimte zouden staan. De sessies duren steeds een uur.

Rhapsody Summer Breeze luistershows

De reeks van Summer Breeze luistershows wordt op zaterdag 10 juli afgetrapt met luidsprekers van Sonus faber, buizenversterkers van Trafomatic, een draaitafel van Holbo en streamers van Naim.

Op vrijdag 16 juli en zaterdag 17 juli mogen luidsprekers van Zellaton aangestuurd door versterkers van het Bulgaarse Thrax hun kunsten vertonen. Ten slotte zullen op zaterdag 31 juli versterkers van Mark Levinson de rondstralers van het Duitse MBL laten zingen.

Rhapsody belooft alle dagen fijne muziek en de lekkerste koffie van Het Gooi te zullen serveren. Meer weten of een plaats reserveren? Bekijk dan de website van Rhapsody. Daar is het hele programma te vinden met een overzicht van de tijdsloten.


EDITORS' CHOICE