(Gesponsord artikel)PlatteTV: niet alleen voor televisies (plus: inruilacties)

Redactie Hifi.nl | 28 juni 2021

Je vindt bij de speciaalzaken van PlatteTV heel wat meer dan televisies alleen. Wist je dat je er bijvoorbeeld ook terecht kunt voor versterkers van Denon en Marantz? En dat de keten onlangs ook Bowers & Wilkins aan het assortiment heeft toegevoegd? En dan is er ook nog een stevige inruilactie voor je oude apparaat, waarmee je in deze mooie sportzomer een flinke slag kunt slaan.

PlatteTV: 11 locaties

PlatteTV heeft een flinke opkomst gemaakt. Inmiddels kun je bij 11 winkels door heel Nederland terecht voor duizenden vierkante meters aan home entertainment oplossingen. Dat begint natuurlijk bij de tv-expertise, met maar liefst 3.000 modellen in het assortiment en ruim 50 jaar aan ervaring.

In de winkels in Amsterdam, Breda, Doetinchem, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Naarden, Nijmegen, Utrecht en Zoeterwoude en binnenkort Den Bosch kun je alle tv's en bijpassende apparatuur beleven en beluisteren.

Anders dan de naam doet vermoeden, is deze tv-speciaalzaak namelijk allang niet beperkt tot de V in A/V. Je vindt er uitgebreide demonstratiemogelijkheden met experts die je onder meer kennis kunnen laten maken de merken van Sound United, waaronder Denon, Marantz en Bowers & Wilkins. Op alle modellen gelden bovendien momenteel aantrekkelijke kortingen. 

Luisteren naar de nieuwste generatie van de Bowers & Wilkins 600-serie? Dat kan, in allerlei denkbare opstellingen. Want naast de monitoren en vloerstaanders kun je er ook aan de slag met centerspeakers en de ASW-modellen subwoofers. Aangestuurd door bijvoorbeeld een Marantz SR5015 of een Denon AVC-X6700

PlatteTV inruilactie: sla je slag deze sportzomer

Daarnaast heeft PlatteTV nu een interessante inruilkorting voor je oude apparatuur. Dat is mooi, want we hebben niet alleen het 'leeuwendeel' van het EK Voetbal nog te gaan, maar hebben vanaf zaterdag ook weer drie weken Tour de France op de buis. En aansluitend hebben voor het eerst in vijf jaar weer een editie van de zomerspelen, met het Olympische openingsfeest in Tokyo dat op 23 juli op de kalender staat.

"Kom langs in de winkel of neem contact op via de website en we maken een mooie inruildeal!"


EDITORS' CHOICE