NIEUWSPoels Audio

Even voorstellen: Poels Audio

Redactie Hifi.nl | 17 juni 2021

Poels Audio in Ospel, in het midden van Limburg, vertegenwoordigt een klein aantal zorgvuldig geselecteerde merken. "Allemaal merken waar ik echt 100 procent van overtuigd ben", zegt Rob Poels. "Voor elk merk wat je hier ziet staan zijn er ook tientallen afgevallen."

"Vaak wordt er gedacht: Ik koop allemaal producten die goede recensies hebben behaald, ik zet ze bij elkaar en ik heb een fantastische set. Wellicht zijn de individuele onderdelen inderdaad allemaal van goede kwaliteit maar dat maakt het zeker niet automatisch tot een goede set. Met de opgedane ervaringen adviseer ik klanten graag bij het samenstellen van hun set. Een set die voor eindeloos luisterplezier zorgt zonder vermoeiend te worden en zonder te blijven zeuren om een volgende update."

Poels Audio

Rob Poels, actief met muziek en geluid vanaf zijn tienerjaren, is al meer dan 10 jaar eigenaar van Poels Audio. "Ik ben begonnen met de in- en verkoop van gebruikte apparatuur, en heb ik in de loop der jaren het geluk gehad om veel van de bekende, en soms ook wat minder bekende merken in mijn luisterruimte te hebben gehad."

De merken in zijn zaak hebben met elkaar gemeen dat ze een natuurlijke en evenwichtige klank hebben. "Ze beschikken over veel dynamiek en klinken nooit vermoeiend. Daarnaast bieden ze, ieder in hun eigen prijsklasse, een goede prijs-kwaliteitverhouding."

Luistersessie bij Poels Audio vinden plaats op afspraak. "Zo kan ik ervoor zorgen dat de juiste apparatuur staat opgesteld, en ik alle tijd kan nemen om in een persoonlijk en deskundig advies te voorzien. Thuisdemonstraties behoren later in het proces ook tot de mogelijkheden. Ik vertel u niet dat u dat ene apparaat ­echt moet kopen, maar ik laat u graag horen wat het doet en waarom u het zou kunnen aanschaffen."

Gelukkig weten mensen de weg naar Poels Audio goed te vinden en, belangrijker nog, blijven ze vaker terugkomen. "Soms hoor ik van nieuwe klanten dat het maken van een afspraak wel een beetje als een drempel voelde en dat ze even getwijfeld hebben alvorens ze een afspraak te hebben gemaakt. Dit is niet nodig. U bent van harte welkom want ik laat u graag al het moois zien en horen dat ik te bieden heb."

Kijk voor meer informatie en het maken van een afspraak op poelsaudio.nl.

EDITORS' CHOICE