NIEUWSAudio-Life

Private listening van Grimm MU1 en LS1be op 11 en 12 juni bij Audio-Life

De in Buren gevestigde audiodealer Audio-Life organiseert op vrijdag 11 juni en zaterdag 12 juni a.s. private listening sessions waarin een tweetal producten van Grimm centraal zullen staan. De Grimm MU1 streamer en de LS1be actieve luidspreker vormen volgens Audio-Life een combinatie die garant staat voor een natuurlijke en muzikale beleving. De bestrijding van het coronavirus gaat de goede kant op, maar we zijn er nog niet vanaf. Luisteren zal dus in kleine groepjes plaatsvinden en een belangstellende moet van tevoren even een tijdslot reserveren.

Private listening sessions bij AudioLife

In een intieme en gezellige setting en met respect voor de Covid-19 maatregelen organiseert Audio-Life private listening sessions. Informeel met een gezelschap van vier personen naar muziek luisteren. Op hoog niveau en met bijzondere componenten. De private listening sessions zullen plaatsvinden op komende vrijdag 11 juni en zaterdag 12 juni.

Bijzondere componenten? De Grimm MU1 streamer en de LS1be actieve luidspreker vormen een bijzondere combinatie. Audio-Life geeft de volgende toelichting:

"Wij hebben zowel de actieve luidsprekers Ls1BE, de Motion feedback subwoofers (een vinding van Philips begin zeventiger jaren) en nu verder verbeterd door het team van Grimm als de MU1 streamer in huis. En ja- deze set is misschien net iets preciezer dan veel van onze alternatieven maar wat een muziekaal spektakel is dit zeg. Deze combinatie staat centraal de komende periode in onze winkel en we zullen je laten horen dat een schone open klank heel muzikaal kan zijn.

En Grimm audio heeft niet stilgezeten. Het systeem is verder geperfectioneerd en oogt met de Hi-macs finish werkelijk subliem. De streamer rekenen we tot de beste in zijn soort. Deze is Roon Ready en heeft een ingebouwde SSD schijf. Met name het feit dat een deel van de taken die een DAC normaal uitvoert wordt overgenomen door de streamer maakt het dat alle muziek zo effortless klinkt, dat is voor ons echt nieuw. Eelco Grimm en Guido Tent (oud leerling van Ed de Jong en buizen liefhebber puur sang) hebben met hun team de muziek een dienst bewezen en deze écht een stap vooruit geholpen door toepassing van fantastische techniek.

We hebben door de jaren heen heel veel beurzen bezocht en heel veel audio apparatuur mogen horen, maar deze combinatie heeft een live beleving die we eigenlijk alleen kennen van de aller allerbeste buizen apparatuur of het concertgebouw zelf. We nodigen je van harte uit om bij Audio-Life naar deze setup al dan niet met subwoofers te komen luisteren!" aldus Audio-Life op zijn website.

Lees ook onze artikelen over de MU1 van Grimm Audio 

Zin om een private listening session bij Audio-Life bij te wonen? Stuur dan even en e-mail naar info@audiolife.nl en reserveer een tijdslot.

Beschikbare tijdsloten:

  • Vrijdag 11 juni: 11:15 – 12:15 uur, 12:15 – 13:15 uur, 14:15 – 15:15 uur, 15:15 – 16:15 uur.
  • Zaterdag 12 juni: 11:15 – 12:15 uur, 12:15 – 13:15 uur, 14:15 – 15:15 uur.

 

Adres en contactgegevens Audio-Life

Audio-Life
Hulsterstrat 26a
4116 EZ Buren
Tel. +31 344 – 570 777 / +31 6 – 2438 0328
E-mail: info@audio-life.nl
Website: https://audio-life.nl/


EDITORS' CHOICE