NIEUWSPhilips

Apple TV-app vanaf nu beschikbaar op Philips Android TV

TP Vision, merkhouder van en producent van televisies met daarop de merknaam van Philips, kondigt aan dat de Apple TV-app, inclusief Apple TV+, vanaf nu beschikbaar is op Philips Android televisies in Europa. Consumenten met een compatibele Philips Android TV zullen via hun Smart TV-startpagina eenvoudig toegang hebben tot Apple TV+, de Apple TV-kanalen en meer.

Apple TV op Philips Android

De Apple TV-app is beschikbaar in meer dan 100 landen, waaronder de landen van de Benelux. Sommige features zijn niet beschikbaar in alle regio’s of talen en mogelijk moet de televisie een software-update ondergaan. In de regio waar de uitrol is voltooid beschikt de Apple TV-app over Apple TV+, dit is videoservice van Apple voor abonnees voor vijf euro per maand met een gratis proefperiode van zeven dagen. Het platform beschikt over bekroonde tv-shows, films en documentaires van ‘s werelds meest creatieve verhalenvertellers.  Zo kunnen abonnees genieten van Apple Original-series zoals “Ted Lasso,” “The Morning Show,” “For All Mankind,” en “Servant,” maar ook films zoals “Greyhound”, “Palmer” en “Wolfwalkers”.

Daarnaast hebben gebruikers van de app zowel on- als offline toegang tot Apple TV-kanalen zoals STARZPLAY, Acorn TV en Noggin, en dat allemaal on-demand en zonder reclame. Door middel van Family Sharing kunnen tot zes familieleden gezamenlijk gebruikmaken van het abonnement met hun persoonlijke Apple ID en wachtwoord. Gebruikers ontvangen daarnaast gepersonaliseerde en gecureerde suggesties en krijgen toegang tot een bibliotheek waarin Apple aankopen zoals films en series toont.

Martijn Smelt, CMO Europa bij TP Vision zei: “Ik ben blij dat we Apple TV+, een van de beste tv-streaming services, hebben kunnen toevoegen aan ons Android platform. Op onze beurt bieden we gebruikers van de app een hoogwaardige beeld- en geluidservaring aan dankzij onze bekroonde picture processing technologie en unieke Ambilight.”

Op nieuwe Philips Android televisies uit model jaar 2021, kunnen gebruikers de vooraf geïnstalleerde Apple TV-app op de startpagina van hun Smart TV terugvinden. Gebruikers met een oudere Philips Android TV (draaiend op Android TV 8 of nieuwer) kunnen de Apple TV-app toevoegen aan hun tv favorieten via de GooglePlay app store. De Apple TV-app is ook te vinden in de Philips Collection app.

Alle apparaten uit de Philips Android TV line-up beschikken over zowel Dolby Vision als over Dolby Atmos. Dit in combinatie met de unieke Ambilight technologie, waarbij de LED-verlichting aan de achterzijde van de tv een gloed van gekleurd licht projecteert dat overeenkomt met het beeld op het scherm, zorgt ervoor dat Apple TV+ gebruikers met een Philips Android TV nu nog meer kunnen genieten van hun favoriete films en series.

Meer weten? Kijk dan op de website van Philps-TV.

MERK

EDITORS' CHOICE