NIEUWSOptoma

De Optoma CinemaX P2 short throw projector zelf eens uitproberen?

De Optoma CinemaX P2 is de jongste Ultra Short Throw projector van Optoma, geschikt om al vanaf 26 centimeter vanaf de muur een 100 inch beeld te projecteren. Daarnaast is de P2 voorzien van een smart tv-systeem én een krachtige geluidsoplossing. Onze beeldexpert Eric Beeckmans is er voor zijn review al uitgebreid mee aan de slag gegaan, maar we zoeken ook twee lezers om de CinemaX P2 eens uit te proberen. Ideaal voor het aanstaande EK! Aanmelden kan tot maandag 14 juni.

Optoma CinemaX P2

De CinemaX P2 is uitgerust met drie HDMI 2.0-ingangen en twee USB-aansluitingen (één voor media, en één als voeding voor een dongle). Voor je netwerkbehoeften is er een ethernetaansluiting en WiFi. Een stereo minijack en digitaal optische aansluiting zijn de audio-uitgangen. Alle aansluitingen staan naar de muur gericht, met uitzondering van één HDMI en één USB die je aan de zijkant vindt. Dat is dan weer erg handig als je af en toe een laptop wilt aansluiten. Er is ook Bluetooth voorzien, je kunt de P2 daarom ook gebruiken als Bluetooth-speaker.

De CinemaX P2 is zoals gezegd een 'Ultra Short Throw'-model, wat wil zeggen dat je deze niet ergens boven je bank aan de muur hangt, maar simpelweg op de positie van je televisie op je tv-meubel plaatst en van daaraf op de achterliggende wand projecteert. Al vanaf 26 centimeter afstand tot de muur bereik je een beeld van 100 inch, en dat kan zelfs nog iets dichterbij voor een minimaal resultaat van 80 inch (of iets verder weg voor maximaal 120 inch). Scherpstellen doe je eenvoudig met de gemotoriseerde focus.

Thuistesters gezocht!

Benieuwd wat voor beleving zo'n ultra short throw projector biedt en geïnteresseerd om eens te ontdekken hoe de Optoma CinemaX P2 jou bevalt? Meld je dan aan voor onze nieuwste ThuisTest, want dan kun je net als onze reviewer enkele weken over de P2 beschikken. Aansluitend publiceren we je bevindingen uiteraard op HIFI.NL. 

Voor ons tweekoppige thuistesterspanel zijn we op zoek naar lezers die de CinemaX P2 in kunnen zetten als projector om rechtstreeks op hun muur te projecteren. Dat kan dus in de woonkamer zijn, maar bijvoorbeeld ook in een eventuele thuisbiosruimte. De enige vereiste is dus een vlakke, lichte muur (geen projectiescherm), waarbij er indien nodig de mogelijkheid is om de ruimte wat te verduisteren nu de langste dagen weer op de kalender staan. Dat, en natuurlijk een uitgeschreven review om je ervaringen met iedereen te kunnen delen. 

Deze actie is gesloten, de deelnemers hebben bericht gekregen

MERK

EDITORS' CHOICE