NIEUWSJBL

ThuisTesters gezocht (18-35jr) voor de JBL Live Pro+ in-ears

Redactie Hifi.nl | 20 mei 2021 | JBL

JBL heeft onlangs de Live Pro-modellen gelanceerd, met de nieuwste producten uit de True Wireless productlijn van audiomerk JBL. De uitgebreide review van de Live Pro+ in-ears met adaptive noise cancelling lees je hier, nu is de beurt weer aan jullie. We zijn namelijk op zoek naar drie lezers die de Live Pro+ willen testen voor een eigen review op HIFI.NL. Als bedankje mag je ze dan nog zelf houden ook. 

JBL Live Pro+

Welk apparaat ook wordt gebruikt, met de JBL Live Pro+ TWS (TWS = True Wireless) ervaar je de echte JBL Signature Sound volledig draadloos. Smart Ambient zorgt ervoor dat de gebruiker kan blijven focussen op de omgeving en Adaptive Noise Cancelling zorgt ervoor dat de gebruiker er juist aan kan ontsnappen. Schakel eenvoudig tussen muziek en groepstelefoontjes met twee gerichte microfoons. Een derde microfoon zorgt voor onderdrukking van het omgevingsgeluid.

Gebruikers mogen met de Live Pro+ rekenen op de JBL Signature sound-kwaliteit, met een accu die opgeladentot maar liefst 28 uur meegaat. In een veel uitgebreider nieuwsbericht lees je er alles over. En daarnaast verscheen dus inmiddels ook de HIFI.NL-review van de JBL Live Pro+

ThuisTesters gezocht!

Wie zoeken we? Niet zomaar iedereen, eerlijk gezegd. JBL heeft voor de Live Pro-serie een hele specifieke doelgroep in gedachten, en daar haken we voor deze actie graag bij aan. Dat zijn de gepassioneerde muziekliefhebbers die veel onderweg zijn, in de leeftijd van pakweg 18 tot 35 jaar oud. 'Muziek is overal bij ons, een echte levensgezel. Onze audio moet luid, meeslepend en echt zijn.'

Herken je je in die omschrijving, en ben je benieuwd naar de audiokwaliteiten van de JBL Live Pro+? Meld je dan aan voor de HIFI.NL ThuisTest! Geselecteerde deelnemers krijgen een setje in de kleuruitvoering naar keuze (zwart, wit, roze of beige) toegestuurd, inclusief een handleiding om je eigen review op te kunnen stellen. Laat je contactgegevens achter in onderstaand formulier, en vermeld ook zeker even waarom jij hieraan mee wil doen. 

Aanmelden kan tot en met zondag 30 mei. De winnaars krijgen dan maandag 31 mei bericht. 

DEZE OPROEP IS GESLOTEN. DE GESELECTEERDE DEELNEMERS HEBBEN BERICHT GEHAD.


EDITORS' CHOICE