NIEUWSVeddan

Vacature: Account Manager bij Veddan Luidsprekers


Redactie Hifi.nl | 30 april 2021 | Veddan

"Ben jij bekend met de wereld van high-end audioapparatuur en weet jij klanten te vinden voor onze unieke luidsprekers? Heb jij het in je om samen met een team van collega’s en dealers de Veddan luidsprekers in de markt te zetten? Dan ben jij de nieuwe account manager waar Veddan naar op zoek is!"

Veddan luidsprekers

Muziek zou thuis net zo moeten klinken als wanneer het live wordt afgespeeld, vinden ze bij Veddan. "Niet door een kleine wijziging aan te brengen in de huidige techniek, maar door te kiezen voor een volledig nieuwe aanpak. De speciaal ontwikkelde ‘Ultra Fast Membrane'- of UFM-modules, die in alle speakers zitten, zorgen ervoor dat muziek wordt afgespeeld op de manier waarop de natuur dit ook doet: gedetailleerd, transparant en dynamisch." Als dat als muziek in de oren klinkt, dan moet je zeker onderstaande vacature eens bekijken.

Account Manager bij Veddan

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van Veddan luidsprekers en aanverwante producten in de gehele Benelux. Hiervoor ga je proactief op zoek naar kansen en mogelijkheden om ons systeem onder de aandacht te brengen bij mogelijke nieuwe dealers en/of klanten. Ook weet je als geen ander je eigen netwerk aan te boren om zo nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Voor dealers en klanten ben je een prettige gesprekspartner die oprechte aandacht heeft voor hun wensen en behoeftes. Door jouw kennis en ervaring in de hifi-wereld weet je precies wat dealers nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Je werkt vanuit ons kantoor, je eigen werkplek thuis of vanuit ons gloednieuwe ‘Experience Center’. Hier ontvang je dealers en klanten om hen te overtuigen van ons unieke geluid. Al voel je het ook perfect aan wanneer er behoefte is aan een gesprek op locatie. Bezit jij voldoende commerciëel ondernemerschap om samen met een klein team en een nieuw product te bouwen aan een imperium? Lees dan snel verder.

MERK

EDITORS' CHOICE