NIEUWSAudiofrenzy

Audiofrenzy is een nieuwe audiowinkel in Maastricht

Redactie Hifi.nl | 29 april 2021

Op zaterdag 10 april jl. is een gloednieuwe winkel voor audio genaamd Audiofrenzy geopend in hartje Maastricht. De nieuwe winkel is gelegen aan de Hoenderstraat 3 en specialiseert zich in 'high-end hifi voor de échte liefhebber'. Audiofrenzy staat voor de beste prijs-kwaliteit verhouding en oprecht advies waar zowel de rasechte audiofielen maar ook mensen die hun passie voor muziek en geluid nog aan het ontwikkelen zijn terecht kunnen voor het eerlijkste advies dat is aangepast op ieders situatie en beurs.

Audiofrenzy Maastricht

Het initiatief om een audiowinkel in Zuid-Limburg te openen voor mensen met een passie voor muziek komt van oprichter Peter van Reijmersdal, een audiofiel met een grote passie voor techniek en vinyl. Hij gaat deze uitdaging aan samen met Mitch Maassen. Naast een fysieke winkel in het bruisende centrum van deze bourgondische stad heeft Audiofrenzy ook een webshop waar een belangstellende het hele assortiment aan merken en producten kan bekijken. Via de website kan een ieder zich aanmelden voor de nieuwsbrief om daardoor op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hifi en geïnformeerd te worden over presentaties van merken of events in de winkel.

Wat kan een klant verwachten als hij of zij binnenloopt bij Audiofrenzy? Audiofrenzy voert een breed assortiment aan producten, waaronder luidsprekers, cd- en platenspelers, (voor-) versterkers, koptelefoons, kabels om apparaat het beste tot zijn recht te laten komen en accessoires om bijvoorbeeld platenspelers uit te breiden of op de juiste manier te verzorgen. Daarnaast verkoopt Audiofrenzy in de fysieke zaak ook een beperkt assortiment aan nieuwe platen voor zowel het jeugdige als het oudere publiek.

Audiofrenzy verkoopt merken die met veel zorg en expertise zijn geselecteerd en die met veel passie worden gevoerd, zoals McIntosh, Sonus Faber, KEF, Hegel, Moon, Linn, Yamaha, Luxman, Pro-Ject, Wilking, Thorens, Aurender, Lumin, Martin Logan, Focal, Audeze, Grado, T+A en Elac. Dit is slechts een greep uit de merken die verkocht worden. Veelal merken met een grote historie in de Hifi wereld.

Om de juiste keuze te maken voor een apparaat kan een klant via de website of telefonisch een luisterafspraak inplannen. De medewerkers van Audiofrenzy zullen dan de ideale set-up creëren voor de klant. De luisterruimtes zijn beide ingericht met een eigen akoestiek waardoor een klant een nieuwe aankoop met een realistisch en overeenkomend geluid van thuis kan beoordelen, aldus Audiofrenzy.

Meer weten? Kijk dan op de website. Onze Hi-Visit lees je spoedig, want Jamie is al op bezoek geweest.

Audiofrenzy: adres en contactgegevens

Audiofrenzy
Hoenderstraat 3
6211 EL Maastricht
Tel. 043 – 737 0028
E-mail: info@audiofrenzy.nl
Website: https://audiofrenzy.nl/EDITORS' CHOICE