HIFI.NL Weggeefactie: NorStone Stylum MAX luidsprekerstands

De allerlaatste acties in de HIFI.NL Weggeefweken danken we aan importeur AVtunes, met vandaag de fraaie Stylum MAX luidsprekerstands van NorStone Design (en morgen de echte afsluiter). De NorStone Stylum Max, hier rechts afgebeeld met de mooie grote Elipson 3210 monitor, is verkrijgbaar in vier kleuren, de winnaar mag zelf kiezen.

NorStone Stylum MAX

De NorStone Stylum MAX is de grootste en zwaarste versie uit de Stylum reeks luidspreker standaards. Een ideale partner voor grotere monitoren als bijvoorbeeld de Elipson 3210 op de foto rechts.

De Stylum MAX heeft absorptiemateriaal op de bovenplaat, om zo min mogelijk resonantie te verwekken en geen klank door te geven aan de speaker standaard en vice versa.

De Stylum MAX is te verkrijgen in 4 kleuren van gepoedercoat staal: satijn zwart, satijn zwart met eiken, satijn zilver en satijn wit. Compleet geleverd met spikes en siliconen doppen.

Wil je de Stylum MAX nog verder verzwaren, dan kan dat met de Metal Beads van NorStone. Een zak van 3kg (per stand) met deze metaalkorrels is afdoende om de stand optimaal te verzwaren, als klank element te laten verdwijnen en met nog meer stabiliteit onder je speaker te laten staan.

NorStone maakt naast een breed scala aan luidspreker stand ook uiterst betaalbare a/v-meubels in vele soorten en maten, optimaal geschikt om apparatuur in en op te plaatsen. Tevens maakt het Franse merk allerhande audio accessoires en kabels om apparatuur te verbinden. Neem maar eens een kijkje op de website van importeur AVtunes, onze partner in deze weggeefactie: www.avtunes.nl.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op deze mooie speakerstands? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. 

Laat ons ook gerust weten waarom jij deze NorStones moet winnen, maar vergeet in ieder geval niet om je voorkeur aan te geven, want de MAX is beschikbaar in satijn zwart, satijn zwart met eiken, satijn zilver en satijn wit. Deze actie loopt tot en met zondag 9 mei aanstaande.

UPDATE: het deelnameformulier van deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar wordt op de hoogte gebracht!

MERK

EDITORS' CHOICE