NIEUWSKrell

Audiomerk Krell is terug in Nederland

Met de nieuwe en enige dealer Hans Audio in Hoorn is het Amerikaanse audiomerk Krell weer terug op de Nederlandse markt. “Het Amerikaanse high-end merk maakt weer de uitstekende producten die de naam Krell verdienen”, laat Hans Veerman van Hans Audio weten, “en die hoge kwaliteit is de reden dat wij onze klanten Krell aan willen kunnen bieden.” 

Ruim tien jaar geleden namen de oprichters van Krell Dan en Rondi D’Agustino en hun zoon afscheid van het merk. Dat leidde tot een periode van onzekerheid. Inmiddels is een deel van de oude garde weer terug op het nest met Rondi als directeur. Dat heeft geleid tot nieuwe innovatie en de kwaliteit waar Krell eerder zo beroemd om was.

In Nederland was er een tijd geen dealer maar Hans Audio besloot na een aantal luistersessies de handschoen op te pakken. “Krell past uitstekend in het assortiment dat wij voeren en de kritische en ervaren klanten die wij bedienen. Tegelijkertijd is het ook een merk dat met succes innoveert en uitstekend is opgewassen tegen andere sterke audio-producten van bekende high-end merken,” aldus de verklaring van Hans Audio.

Hans Audio krijgt klanten uit heel Nederland en Belgie over de vloer. In de luisterruimte van Hans Audio zijn op dit momenteel de K300i all-in-one, de Vanguard Universal DAC/preamp en eindversterker Duo 300 XD te horen. Inmiddels is het weer mogelijk om luisterafspraken te maken, uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen. “De eerste luistersessie met Krell zijn inmiddels achter de rug en men is zeer enthousiast,” laat Hans weten.

Behalve voor Krell kan men bij Hans Audio ook terecht voor o.a. Accuphase, Mark Levinson, Moon en Audio Analogue.

Adres en contactgegevens Hans Audio

Hans Audio
Stationsweg 6
1621 HZ Hoorn
Tel. 0229 – 756 950
E-mail: info@hansaudio.nl
Website: www.hansaudio.nl

 

 

 

MERK

EDITORS' CHOICE