NIEUWSAudioQuest

HIFI.NL Weggeefactie: AudioQuest DragonFly Black

Redactie Hifi.nl | 23 april 2021 | AudioQuest

De HIFI.NL Weggeefweken gaan door, met niet 1, niet 2, maar 3 prijzen van AudioQuest de komende dagen. Vandaag: de AudioQuest DragonFly Black.

AudioQuest DragonFly Black

Dankzij de huidige smartphones, tablets en computers zijn audio en video (lees: muziek en film) veel toegankelijker dan ooit tevoren. Helaas zijn de digitaal-naar-analoog converters (DAC's) in deze apparaten sterk gecompromitteerd, zelfs als de samplefrequentiecijfers (24/192, enz.) er indrukwekkend uitzien. Deze ingebouwde DAC's maken misschien hoorbaar geluid, maar ze maken geen mooie muziek. Of u nu een gratis streamingdienst gebruikt, premium hoge resolutie of MQA-gecodeerde streaming (zoals Tidal Masters), of mp3-bestanden of video's afspeelt, de DragonFly Black maakt deze ervaringen veel boeiender en meeslepender.

Een DragonFly omzeilt de gecompromitteerde audiocircuits in deze apparaten om een natuurlijk mooi geluid te leveren aan oordopjes, koptelefoons, desktopluidsprekers of complete audiosystemen. De DragonFly Black is het meest betaalbare model van de bekroonde DragonFly-familie. De ESS 9010 DAC-chip maakt gebruik van minimale fase-filtering voor een natuurlijk gedetailleerd geluid. De slimme dac gebruikt een hoogwaardige hoofdtelefoonversterker en analoge volumeregeling en levert 1,2 volt, ruim genoeg vermogen om alle ingangscircuits van de voorversterker en een breed scala aan moderne hoofdtelefoons met succes aan te sturen.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op deze slimme oplossing van AudioQuest? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. Deze actie loopt tot en met woensdag 28 april aanstaande.

UPDATE: het deelnameformulier van deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar wordt op de hoogte gebracht!

MERK

EDITORS' CHOICE