NIEUWSMicromega

La Boite Concept neemt Micromega over

Het Franse La Boite Concept bevestigt naar eigen zeggen zijn engagement om de knowhow van de audiosector in Frankrijk te behouden en te vernieuwen door het eveneens Franse Micromega over te nemen. Technologische innovatie, knowhow en betrouwbaarheid met resultaat een puur geluid, sinds de oprichting heeft Micromega zich ertoe verbonden om voorop te blijven lopen op het gebied van technologie en om producten te ontwikkelen onder het label “Frankrijk”. 

Micromega

Het Franse Micromega bestaat sinds 1987 en bouwt vooral cd-spelers en versterkers. Het bedrijf wordt sinds 2007 geleid door Didier Hamdi. Het credo is de puurheid van geluid.

Het is dan ook naar eigen zeggen logisch dat het management van het bedrijf dit credo heeft doorgegeven aan Timothée Cagniard, de huidige directeur van La Boite Concept, met de zekerheid van gedeelde waarden en de overtuiging om de zoektocht naar innovatie die Micromega een deskundige en onbetwiste leider in akoestiek en “the sound of France” maakt voort te zetten.

La Boite Concept

La Boite Concept combineert zijn familiegeschiedenis in de traditionele hifi-industrie met het ontwerp van ergonomische alles-in-één producten die zijn geoptimaliseerd voor nieuwe technologieën. Deze knowhow, die al tachtig jaar van generatie op generatie wordt overgedragen, wordt met passie gedragen door Timothée Cagniard en zijn team in de traditie en de strengheid die hem het respect voor deze technische erfenis opleggen.

De overname van Micromega door La Boite Concept kondigt volgens La Boite Concept toekomstige ambitieuze projecten aan, alles-in-één audioproducten van A tot Z in eigen huis ontworpen, die ontwikkeld zijn dankzij deze alliantie van akoestische / elektronische vaardigheden.EDITORS' CHOICE