NIEUWSArtSound

HIFI.NL Weggeefactie: ArtSound PWR 05 (House of Music)

Redactie Hifi.nl | 11 april 2021 | ArtSound

In samenwerking met House of Music organiseren we in de Weggeefactie maar liefst vier verschillende prijzen, waaronder de Music Hall Mark 1 platenspeler en de Cantoun Soundbox 3. Vandaag in de schijnwerpers: de ArtSound Power05 draagbare bluetoothspeaker.

Weggeefactie

In de maand april zijn we weer bezig met onze Wekenlange Weggeefactie. Je leest er hier meer over. We focussen nu vier dagen op rij op fraaie producten van House of Music, meedoen kan onderaan de pagina!

Artsound PWR05 - € 199

Deze bluetoothspeaker is hét succesnummer voor Artsound in 2021. Niet zomaar een draagbare speaker, maar een echte portable powerhouse met een weergave die zijn afmeting ver ontstijgt.

De PRW05 is multifunctioneel. De speaker laadt namelijk je smartphone op terwijl je muziek speelt, en je kunt er bovendien ook andere bronnen op kwijt. De autonomie van de batterij levert je volgens de specificaties zo'n tien uur speeltijd op. Heb je er aan eentje niet genoeg, dan kan je hem draadloos koppelen met een tweede exemplaar via de ingebouwde TWS (true wireless) technologie voor stereoweergave.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op de PWR05? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie.

Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. De toelichting mag je leeg laten, maar laat ons ook gerust weten waarom jij deze ArtSound speaker zou moeten winnen!

UPDATE: het deelnameformulier van deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar wordt op de hoogte gebracht.

Kijk op onze homepage voor nieuwe acties!

MERK

EDITORS' CHOICE