NIEUWSSupra Cables

HIFI.NL Weggeefactie: Supra AC Sensor van Viertron (50x)

Redactie Hifi.nl | 07 april 2021 | Supra Cables

De tweede deelnemer in de Wekenlange Weggeefactie van HIFI.NL is importeur Viertron, die voor onze lezers de AC Sensor van Supra Cables beschikbaar heeft gesteld. De AC Sensor is een wat kleinere prijs, maar Viertron geeft er daarom maar liefst 50 van weg. Deelnemen kan onderaan deze pagina. De actie loopt tot en met zondag 11 april aanstaande. Houd onze website in de gaten, want we hebben vrijwel dagelijks nieuwe acties, doorlopend tot begin mei. 

Supra Cables AC Sensor

Een eenvoudige manier om kabelstraling te controleren, is het gebruik van een AC veld-sensor. De AC Sensor van Supra werkt heel simpel: houd de punt van de sensor tegen een kabel en als hij oplicht, straalt de kabel elektromagnetisch uit. De kabel moet daartoe uiteraard wel worden aangesloten op een werkend stopcontact.

De Supra AC sensor kan worden gebruikt om de straling van stopcontacten, kabels en diverse apparatuur te testen. 

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op één van de 50 AC Sensors van Supra? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. Deze actie loopt tot en met zondag 11 april aanstaande.

De toelichting mag je leeg laten, maar laat ons ook gerust weten waarom jij deze handige gadget moet winnen!

UPDATE: het deelnameformulier van deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar wordt op de hoogte gebracht!

MERK

EDITORS' CHOICE