NIEUWSDALI

HIFI.NL Weggeefactie: DALI IO-4 hoofdtelefoon

Zoals je wellicht al hebt gelezen, starten we vandaag met onze Wekenlange Weggeefactie. In samenwerking met dealers, fabrikanten en importeurs vind je de komende maand vrijwel dagelijks nieuwe prijzen waar we onze lezers blij mee mogen maken. De kick-off voor deze tombola is voor DALI Benelux, die ons een fraaie 'iron black'-uitvoering van de DALI IO-4 hoofdtelefoon hebben gestuurd. Meedoen kan onderaan deze pagina, en houd onze website goed in de gaten, want het staat je natuurlijk vrij om ook aan alle andere acties deel te nemen. 

DALI IO draadloze head-fi

Het Deense DALI heeft zo'n twee jaar geleden de ruim 35 jaar ervaring in het maken van hoogwaardige luidsprekers aangewend om vanuit die passie ook een lijn draadloze hoofdtelefoons te introduceren. "We waren ervan overtuigd dat we met een hoofdtelefoon konden doen wat we ook met onze luidsprekers hebben gedaan", tekenden we op bij de introductie; "Een beter product maken dat ten opzichte van de gevestigde concurrentie een superieure muzikale ervaring levert."

De nieuwe serie kreeg de naam DALI IO, en de eerste modellen heten IO-4 en IO-6. Luxe wireless koptelefoons ontworpen en ontwikkeld in Denemarken, met concurrerende batterijduur, audiocomfort en geluidsprestaties. Gebouwd voor langdurig luisteren met een comfortabel, duurzaam ontwerp en een natuurlijk transparant geluid dat nooit moe wordt.

De DALI IO-4 is voorzien van een 50mm driver met een neodymium magneetsysteem, Bluetooth 4.0 AAC en aptX HD, Clear Voice Communicaties (CMC) voor wie nog daadwerkelijk belt met een smarthphone, en een gebruiksvriendelijke user interface. De oorkussens zijn gemaakt van traagschuim en garanderen een comfortabele, akoestisch verantwoorde afdichting over de oren. De zachte afwerking van synthetisch leer mag voor de duurzaamheid zorgen. De DALI IO's zijn volgens de fabrikant speciaal ontworpen om geluid te leveren met een minimum aan baslekkage, zodat de muziek altijd zal klinken zoals oorspronkelijk bedoeld. 

De DALI IO-4 is leverbaar in vier trendy kleuren: Caramel White, Iron Black, Army Green en Chalk White. Het model dat wij weg mogen geven, is de hierboven afgebeelde Iron Black-uitvoering. De adviesprijs is 299 euro.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op de DALI IO-4 hoofdtelefoon? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. Deze actie loopt tot en met zondag 11 april aanstaande.

De toelichting mag je leeg laten, maar laat ons ook gerust weten waarom jij deze hoofdtelefoon moet winnen!

UPDATE: het deelnameformulier van deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar wordt op de hoogte gebracht!

MERK

EDITORS' CHOICE