HIFI.NL Weggeefactie: CrystalConnect Piccolo Diamond

Ook vandaag weer een prachtig product in de HIFI.NL Weggeefactie, deze keer in samenwerking met importeur D&D Audio: de CrystalConnect Piccolo Diamond interconnect kabel (RCA, 1.0 meter) ter waarde van 398 euro.

De Piccolo Diamond is de instapreeks van de high-end specialisten van CrystalConnect, en de Piccolo Diamond IC is de allerdunste interconnect in de collectie: maar een uitstekend startpunt nonetheless. De karakteristieke neutrale, transparante prestaties waar het Nederlandse merk om bekend staat maken ook van deze interconnect een must-have. En zeg nou zelf, wie wil er geen CrystalConnect in de audioset? 

De CrystalConnect Piccolo Diamond is gemaakt van zilver en goud, met Kapton-isolatie van Dupont en een buitenschil van teflon. De interconnect komt met 8 jaar garantie en is gemarkeerd met een uniek serienummer en garantiebewijs om de authenticiteit te kunnen waarborgen.

Over CrystalConnect

CrystalConnect is sinds 1 december 2020 de nieuwe naam van Crystal Cable, het merk dat al sinds het begin van deze eeuw bekend staat om zijn bijzondere innovaties. In een tijd waarin high-end audiokabels groter, zwaarder en stijver werden, creëerde Crystal Cable elegante, flexibele en verliesarme ontwerpen. CrystalConnect gaat verder waar Crystal Cable gebleven is, door muzikale gevoeligheden te combineren met geavanceerde technologie, engineering en baanbrekend ontwerp om een ongeëvenaarde muzikale reproductie te leveren. 

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op de CrystalConnect Piccolo Diamond Interconnect (RCA, 1.0 meter)? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. 

UPDATE: het deelnameformulier van deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar wordt op de hoogte gebracht!


EDITORS' CHOICE