NIEUWSLinn

Launch Event: Launch LinnCast op vrijdag 26 maart

De streamingspecialisten van Linn hebben later deze maand een introductie in de categorie LinnCast op de agenda staan. De digitale lancering is in tegenstelling tot de meeste (pers)presentaties voor iedereen toegankelijk. 'Join us as we reveal the next milestone innovation in our relentless journey towards musical perfection', zo luidt de uitnodiging.

We zijn inmiddels een jaar verder sinds de eerste lockdown en de digitale perspresentaties zijn behoorlijk ingeburgerd. Van de grote events zoals CES en IFA tot merkspecifieke 'bijeenkomsten', we hoeven de redactie of ons thuiskantoor nauwelijks nog te verlaten als het gaat om het ontdekken van nieuwe producten en diensten.

Lees ook ons fabrieksbezoek bij Linn

In die gestandaardiseerde werkelijkheid hebben onze geliefde innovators uit Schotland ervoor gekozen om het toch net weer even iets anders te doen. Het geplande event op vrijdag 26 maart aanstaande is namelijk geen persbijeenkomst, maar een introductie die voor iedereen toegankelijk is. Je moet je alleen wel even aanmelden.

Linn Launch: vrijdag 26 maart, 18.00* uur

'Neem plaats op de virtuele eerste rij als Linn opnieuw het gezicht van streaming verandert', zo lezen we verder in de uitnodiging. 'Linn ontwerpt en produceert baanbrekende, marktveranderende, high-performance producten, gedreven door onze blijvende passie voor muziek. Van de LP12 tot de CD12 en de Klimax DS, we hebben een trotse geschiedenis van hifi-producten die het radicaal anders doen.'

De volgende onthulling staat in het teken van LinnCast, aanmelden om er digitaal bij te zijn kan via deze link.
*Let op: het tijdstip op de aanmeldpagina is 17.00 uur UTC, dat is 18.00 uur in Nederland en België. 

MERK

EDITORS' CHOICE