NIEUWSVan Havere

De Audiovector R8 Arrete beleeft zijn premiere voor Belgie bij Van Havere

Sinan Kökbugur | 04 maart 2021 | Fotografie Fabrikant | Audiovector | Importeur: Top HiFi

De Deense luidsprekerfabrikant Audiovector legt de lat heel hoog met de R8 Arreté, een vierweg high-end vloerstaande luidspreker. Deze prachtige luidspreker staat luisterklaar opgesteld bij de in de Belgische plaats Kapellen gevestigde audiodealer Van Havere en beleeft daar zijn Belgische primeur. Een persoonlijke luisterafspraak kan worden gemaakt via de website van Van Havere.

Audiovector Arreté R8: vierweg vloerstaande luidspreker

De nieuwe Audiovector Carbon Driver is volgens de Deense fabrikant Audiovector ontworpen om de toch al toonaangevende drivers te verbeteren: lichtere, stijvere en geluidloze membranen om een snel en ongekleurd geluid te produceren. De membranen van de nieuwe Titanium Tech-drivers zijn gemaakt van nauwkeurig geweven aramidevezels, ingeklemd met kunsthars. Een delicate balans die het acht inch en zes inch downfiring isobare compound bass-systeem combineert met een nieuwe middentoner topologie en een vier inch rear firing bass / midrange driver.

De Audiovector Arreté R8 is een vierweg systeem. De drivers zijn naadloos geïntegreerd met de nieuwe Audiovector quasi naar achteren gerichte R-AMT Integrator-tweeter. Het gebruik van cryogeen behandelde puur koperen asymmetrische bedrading en Audiovector Nanopore dempingsmateriaal zorgt voor een soepele en natuurlijke muzikale weergave. aldus de Deense fabrikant. Het Freedom-aardingsysteem, uitgevonden en ontwikkeld door Audiovector, is een complexe constructie die vervorming elimineert. Het effect van Freedom Grounding zorgt voor verbeterde boventonen, minder ruisvloer, grotere beelddiepte met een strakkere focus en een breder geluidsbeeld. Dynamiek en muzikale expressie hebben volgens de Deense fabrikant de bestaande normen overtroffen.

Audiovector geeft een frequentiebereik op van 22 Hz tot 52 kHz. De gevoeligheid is 92,5 dB (1 Watt/ 1 meter) en de impedantie is acht Ohm. De afmetingen zijn 144,2 x 32,7 x 53,3 centimeter/

Audiovector speakers zijn verkrijgbaar in verschillende houtfineer uitvoeringen, maar ook in een ruime keuze van lakkleuren. Meer weten? Kijk dan op de website van Audiovector.

Audiovector Arreté R8 te beluisteren bij Van Havere in het Belgische Kapellen

Audiodealer Van Havere heeft het exclusieve genoegen om de Audiovector Arreté R8 deze hele maand te kunnen demonstreren. Wie meer wil weten kan de website van Van Havere bezoeken, ook om een persoonlijke afspraak te boeken.

Contactgegevens:

Van Havere Beeld & Geluid - IT - Domotica
Hoevensebaan 99
Kapellen 2950
België
 
Tel. +32 (0) 3 664 75 68
E-mail: info@vanhavere.be
Website: http://www.vanhavere.be

MERK

EDITORS' CHOICE