NIEUWSRicable

ThuisTesters gezocht: audiokabels van Ricable


Redactie Hifi.nl | 01 februari 2020 | Ricable

In het assortiment van audiospeciaalzaak én importeur Omera in Vlaardingen vind je sinds een tijdje de kabels van Ricable, audiovakmanschap uit Italië. In een uitgebreide multitest van Harro gingen we aan de slag met de flagship Dedalus-serie, maar in deze oproep zijn we weer op zoek naar de ervaringen van onze lezers. Daarom hebben we in overleg met Omera een viertal pakketten samengesteld, en zijn we dus op zoek naar vier lezers die in de komende maand met een set Ricable audiokabels aan de slag willen. 

Ricable

Ricable is begin deze eeuw opgericht door gepassioneerde Hifi-liefhebbers in het Noord-Italiaanse Ollegio. Hun doel: de fabricatie van kabels die uitblinken in geluidskwaliteit en design maar nog wel betaalbaar blijven. Alle kabels worden met de hand gefabriceerd van de uiterst betaalbare instapmodellen tot en met volstrekt compromisloze Invictus. Ricable biedt een compleet assortiment: luidsprekerkabels, power cables, digitale coaxiale kabels en analoge kabels als XLR, RCA en phonokabels.

De Italiaanse kabelbouwer en Omera bieden vier kwaliteitslijnen, van laag naar hoog: Primus, Magnus, Dedalus en Invictus. Alle kabels worden geproduceerd in de eigen fabriek in Oleggio in Noord-Italië. Het pakket dat door Omera is samengesteld, bestaat uit kabels uit de Primus- en Magnus-serie. Dat zijn de volgende modellen:

  • Ricable Primus Power, 2 meter
  • Ricable Primus Speaker, 3 meter
  • Ricable Primus Signal, 0,5 meter of 1 meter
  • Ricable Magnus Signal, 2 meter of Magnus Digital (Coax) 1 meter

Op de nieuw gelanceerde website vind je meer informatie: www.ricable.nl

Ricable ThuisTest

Wat houdt deze actie concreet in? We zoeken in de komende twee weken vier lezers die graag tijdelijk over een set Ricable kabels willen beschikken, om daar aansluitend een user review over te schrijven. 

Het enige wat je dan nu hoeft te doen, is onderstaand je gegevens achterlaten, en natuurlijk even te laten weten waarom jij graag met deze audiofiele pretpakketten aan de slag wil. In de week van maandag 15 maart selecteren we vier deelnemers die daags erna hun reviewpakketten mogen verwachten. Vervolgens mag je er een paar weken gebruik van maken, om afsluitend je ervaringen op te tekenen in review die we individueel op HIFI.NL gaan publiceren. Vervolgens worden de koeriers weer ingeschakeld voor de retourzending, zo gaat dat helaas bij onze reviews ook ;). Aanmelden kan via onderstaand formulier tot maandag 15 maart aanstaande.

[formulier gaat live eind februari]

MERK

EDITORS' CHOICE