NIEUWS

Skullcandy lanceert volledige draadloze Indy ANC

Hoofdtelefoonmerk Skullcandy zit niet stil en breidt zijn bestverkochte productlijn Indy True Wireless uit met de Indy ANC. Deze in-ear hoofdtelefoon beschikt over Active Noise Cancelling technologie en zijn hiermee Skullcandy's eerste true wireless oortjes met deze functie. De koper kan straks kiezen uit drie hippe kleuren.

Skullcandy Indy ANC: True Wireless in-ear hoofdtrelefoon

“Skullcandy producten worden altijd ontworpen met de wensen van onze fans in gedachten. Ook zijn we altijd bezig om de nieuwste technologieën te integreren in onze productlijnen,” aldus Jeff Hutchings, Skullcandy's Chief Product Officer. “Wat betreft de Indy, hebben we goed geluisterd en een van onze meest populaire lijnen de upgrade gegeven waar onze klanten om vroegen. We staan bij Skullcandy voor het maken van kwaliteitsproducten voor elke ervaring en dat is precies wat de Indy ANC is.”

De Active Noise Cancelling technologie zorgt samen met de customizable Personal Sound via de Skullcandy app voor een unieke luisterervaring, speciaal aangepast naar de wens van de luisteraar. De luisteraar kan in de app ook de juiste luistermodus kiezen, bijvoorbeeld de modus voor muziek, film of podcast, zodat de Indy ANC je perfecte luisterbuddy is voor elke situatie.

“Met twee succesvolle productlanceringen, zijn we blij Personal Sound naar de wereld van true wireless te brengen, samen met onze partners bij Audiodo,” zegt Hutchings. “De reviews laten duidelijk zien dat de Crusher ANC en Crusher Evo koptelefoons goed in de smaak vallen en we verwachten niets minder voor de Indy ANC.”

Skullcandy Indy ANC: water- en zweetbestendig, 19 uur luistertijd

De verbeterde pasvorm van de Indy ANC, en de ambient-modus, brengen meer comfort en gemak. En met de mogelijkheid om elke oordop apart te gebruiken, heb je als gebruiker de volledige controle. Een volle accu van Indy ANC geeft tot 19 uur aan luistertijd. Verder is de Indy ANC IPX4 water- en zweetbestendig, een lag-free connection, Tile tracking en een draadloze oplaad- en transportdoos.

In de Indy ANC komen de beste features van de voorgaande Indy earbuds samen om een true wireless ervaring te creëren. De Indy ANC is vanaf 28 januari via Skullcandy.eu verkrijgbaar in de kleuren True Black en Chill Grey voor 120 euro.

Skullcandy Indy ANC: Feisty Pink

Skullcandy startte in april 2020 een jaarprogramma om de geestelijke gezondheid onder jongeren, in het bijzonder de zogenaamde 'Millennials' en 'Generatie Z', onder de aandacht te brengen. Het programma, dat Mood Boost is gedoopt, duurt twaalf maanden waarin iedere maand een andere 'feel-good mood' centraal staat om positiviteit te brengen onder het groeiende aantal jongeren die met mentale problemen kampt. In februari staat de mood Feisty centraal. In deze maand is de Indy ANC ook verkrijgbaar in de kleur Feisty Pink.

EDITORS' CHOICE