NIEUWSPolk Audio

Polk Audio React 5.1 Wireless Surround-systeem: compleet en betaalbaar

Het Amerikaanse Polk Audio heeft een draadloos surroundsysteem uitgebracht met als hart een DTS 5.1 virtuele surround soundbar. Het complete systeem bestaat uit de React Soundbar, de React Sub en een tweetal surroundluidsprekers genaamd SR2. De tv kan worden aangesloten via HDMI ARC. Bluetooth is ook beschikbaar voor draadloze muziekstreaming. De levering zou in de loop van de volgende maand moeten beginnen.

Polk Audio React Soundbar

Polk's React Soundbar ondersteunt Dolby Digital en DTS 5.1 virtueel surround-geluid, Ondersteuning van Alexa is ook ingebouwd. HDMI ARC maakt het makkelijk om een tv aan te sluiten. De React Soundbar kan los worden gebruikt maar hij kan ook gekoppeld worden met de Polk Audio SR2 draadloze achtersurroundluidsprekers en / of de React Sub draadloze subwoofer voor creatie van een volledig 5.1 draadloos surroundsysteem. Bluetooth is ook beschikbaar voor draadloze muziekstreaming.

Dankzij de gepatenteerde Voice Adjust-technologie van Polk Audio kun je de dialoog versterken zonder het volume te verhogen. Er is ook een filmmodus en een muziekmodus die passen bij waarvoor je de React Soundbar gebruikt, terwijl de nachtmodus de basniveaus verlaagt en de stemaanpassing verbetert, zodat een film kan worden bekeken zonder iedereen in huis wakker te houden, aldus Polk Audio.

Polk Audio heeft naar eigen zeggen een lange relatie met webwinkel Amazon. Amazon’s Alexa wordt dan ook ondersteund. Bovendien ondersteunt React Alexa Multi-room Music voor audiobediening in huis.

De nieuwe soundbar van Polk is ook uitgerust met vier farfield-microfoons. In combinatie met Amazon's gepatenteerde wake-word-detectie en echo-onderdrukkingstechnologie, zal de React Soundbar je commando's horen, ongeacht hoe ver het volume is opengezet. Natuurlijk kun je Alexa vragen om muziek af te spelen en eenvoudige soundbar-taken uit te voeren, zoals het aanpassen van het volume en de basniveaus en het selecteren van luistermodi. Je kunt de React ook gebruiken om Alexa-compatibele smart home-uitrusting te bedienen.

Polk Audio SR2 draadloze surroundluidsprekers

De Polk Audio SR2 draadloze surround-satellietluidsprekers maken gebruik van krachtige interne versterkers en speciaal afgestemde drivers. Polk Audio claimt een uitstekende spreiding die de extra dimensionaliteit biedt waar liefhebbers van thuisbioscopen naar hunkeren. De Polk Audio SR2-surroundluidsprekers kunnen niet alleen draadloos worden gekoppeld met de React Soundbar en Sub, maar ook met Polk MagniFi 2 en toekomstige soundbars uit de MagniFi- en React-serie.

Polk Audio: React Sub

De Polk React Sub draadloze subwoofer levert een diepe, indrukwekkende bas en is de ultieme verbetering voor de React Soundbar. De React Sub heeft een zeven inch woofer met een lange slag.

De uitlopende poortbuis van de React Sub belooft strakke, responsieve basprestaties met veel impact. De Bass Adjust EQ-functie van Polk past automatisch de instellingen van de React-serie soundbar aan om de extra bas-output van de React Sub te accommoderen. Omdat soundbars uit de React-serie bestuurbaar zijn met Amazon Alexa, kun je het basniveau hoger of lager zetten met een spraakopdracht.

Polk Audio React: prijzen en leveringsinformatie

De Polk Audio React Soundbar heeft een adviesprijs van 299 euro. De SR2 draadloze surround-luidsprekers kosten 179 euro en de React Sub gaat voor 199 euro over de toonbank. De levering zou volgende maand moeten beginnen.

MERK

EDITORS' CHOICE